Original topic:

S21 Ultra'dan A56'ya Geçmek

(Topic created on: 08-27-2025 03:33 PM)
337 Views
DogukanThe
Active Level 5
Options
Galaxy A

S21 Ultra cihazım vardı ama mobil veri ve wifi ile ilgili sorunlar yaşıyodum birkaç tamirciye götürdüm ama hiç biri de bişey bulamadı bende yeni bi telefona geçme kararı alıp internetten Siyah renkte 8GB RAM'i ve 128 GB depolama alanı olan bir A56 5G cihaz satın aldim, sizce yanlış bi karar mı vermişim aynı fiyata çok daha iyisini bulur muydum yoksa doğru bi seçim mi yapmışım ve bu cihaz günlük kullanımda nasıl?

CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Hiç kimse hayırlı olsun yazmamış herkes boş boş yorum yapmış özellik hastaları
0 Likes
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Hocam valla sağol konuştuğun için benimde yorumlari görünce içim rahat etmedi ama bütçem bu kadardi yapicak bişeyim yoktu mecburi bunu almak zorunda kaldım umarımda memnun olurum cihazdan
0 Likes
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Olsun yine de iyi seçim günlük kullanımda sorun çıkarmaz Kamerası da güzeldir
0 Likes
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Telefon yarın elime ulaşıcak, test edip fotoğrafları yüklerim buraya hem alıcak kişiler içinde bi bilgilendirme olmuş olur hocam
0 Likes
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Hem de bunları susturursun
0 Likes
Galaxy A
Adam kendisi sormuş dogru seçim mi veya yanlış karar mi diye durduk yere "boş boş" yorum yapmadık 😃
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Oy bana laf soktu😂
0 Likes
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Kutu içeriğinde eskisi gibi **bleep** şeffaf kılıflardan falan çıkıyomu çıkmiyosa ne var kutu içeriğinde
0 Likes
Galaxy A
Çıkmıyor artık sadece kablo telefon
Muhammedsafa
Active Level 8
Galaxy A
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan sorun yaşamasaydın geçmeni tavsiye etmezdim yine de hayırlı olsun 😊