Original topic:

S21 Ultra'dan A56'ya Geçmek

(Topic created on: 08-27-2025 03:53 PM)
76 Views
DogukanThe
Active Level 5
Options
Galaxy A

S21 Ultra cihazım vardı ama mobil veri ve wifi ile ilgili sorunlar yaşıyodum birkaç tamirciye götürdüm ama hiç biri de bişey bulamadı bende yeni bi telefona geçme kararı alıp internetten Siyah renkte 8GB RAM'i ve 128 GB depolama alanı olan bir A56 5G cihaz satın aldim, sizce yanlış bi karar mı vermişim aynı fiyata çok daha iyisini bulur muydum yoksa doğru bi seçim mi yapmışım ve bu cihaz günlük kullanımda nasıl?

33 Comments
Galaxy A
Doğru söyleyeyim attan inip eşeğe binmişsin..
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Bütçem bu kadardı bende yine kaliteli bi marka olsun diye Samsung'un A serisi bu telefonunu aldım
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Pek iyi olmamış hocam
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Sadece Pes oynayip sosyal medyada geziniyorum yinede sıkıntı çıkarırmı? Bide bazen kamerayla çekim yapiyorum sorun yaratir mi?
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Pes ve sosyal medyada sorun olmaz ama kamerada s21 ultra çok daha üstündür farkı hissedersin
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Peki fotoğrafı çektikten sonra Ai'ı güzel kullanıp fotoğrafı kendiliğinden S serisinin üst segment telefonlari gibi geliştiriyomu?
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Ai bulunuyor ama s serisindeki gibi kapsamlı değil azaltılmış
DogukanThe
Active Level 5
Galaxy A
Kamerası 50MP ve S25 S24 gibi telefonlarla ayni seviyede ne farkediyo kamerada MP ayni olmasina rağmen?
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Tek Önemli olan mp değil lens büyüklüğü lens kalitesi kamera sensörü gibi etkenler var s serisi kameraları çok daha iyi yani