cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sıfır A52s 5G vs Yenilenmiş S10 Plus

(Topic created on: 11-02-2022 11:12 AM)
Giresun
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Sizce 10.000 tl(Kampanyalı Fiyatı) verip sıfır A52s almak mı yoksa 8.500 tl verip sıfır ayarında, 1 yıl garantili S10 Plus mı almak mantıklı ? Kuzenime ilk önce A52s önermistim ama S10 Plus görünce de o premium hissiyatını göz ardı edemedim. Görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

10 Comments
Galaxy A
S10 plus tabiki
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

S10 Plus kullanıyorum çok memnunum ,yazılım güncellemesi çok önemli değil ise kesinlikle S10 plus 'ın bir çok artisi mevcut yeni çıkmış orta segmentlerden

Hız konusuna zaten girmiyorum amiral amiraldir 😍
Berk99
Active Level 8
Galaxy A
snapdragon 778G bir tık daha iyi işlemci exynos 9820'ye göre
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Aslında çok fârk yok diyelim 778g ile 9820 arasında, S serisine yapılan yazılım optimizasyonu ile önüne geçecektir

Örneğin ; M62 ile Note 10 plus fârkı gibi ikisinde aynı işlemci ama yazılım fârk atıyor
0 Likes
Berk99
Active Level 8
Galaxy A
oyunlarda ve pil tüketimde 778G daha iyidir. Bir de exynos 8 nanometre ve snapdragon 6 nanometre.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Şimdilik iyidir ama 2 yıl sonra aynı şeyi A52s verebilecek mi asıl önemli olan bu bence A seriside kullandım çok iyi biliyorum S serisi gibi tam optimize yapılmıyor maalesef, keşke yapılsa

Nanometrede artisi vardır 778G nin pil tüketimi iyi olur
Berk99
Active Level 8
Galaxy A
bakalım android 13'te A serisini dahada optimize eder Samsung.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
İnşallah yaa kardeşim 😊
Berk99
Active Level 8
Galaxy A
Hindistanda a52 için one ui 5 beta alanlar çok memnun kalmış ve telefon daha stabil çalişiyormuş. Inşallah one ui 5 güzel bir guncelleme olur tüm Samsung cihazları için.