Original topic:

Sütlaca düştü telefonum

(Topic created on: 4 weeks ago)
216 Views
Eren_Y
Active Level 4
Options
Galaxy A

A35 telefonum sütlaca düştü ve hemen sonrasında iyice kurulayıp pamuk kolanya ile temizledim.İlk başta uyarı veriyordu şarj edemezsin nemli yada pislik var diye.Şimdi taktım yeniden başlattım şarj oluyor.Şuan da hâla durumu tehlikede olabilir mi telefoncuya götürmeli miyim yoksa eskisi gibi devam edebilir miyim

9 Comments
DENNİSOVİÇ
Active Level 10
Galaxy A
Götürmekte fayda var
Eren_Y
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkürler
DENNİSOVİÇ
Active Level 10
Galaxy A
Rica ederim
Galaxy A
Bir metre derinliğindeki tatlı suya 30 dakika kadar dayanabilmesi için ıp 67 sertifikası var cihazının. Sütlaçtan bişey olmaz,üzerine dökülen sıvıdan bişey olmaz. Başka bir tekefonun flaşıyla bak hoparlörlerin üzerine,mikrofon deliklerine,şarj söketinin dibine birde sim kartı tepsisinin iğne deliğine bak tuşların dibine bak iğneyle temizle sütlaç şekerli yiyecek kalıntı varsa zamanla toz,kıl,tüy toplar iyi temizle.
(Hoparlörün çıkışını temizlerken iğneyi batacak veya girecek şekilde değil zıt yönde bastırmadan kaydır)
Eren_Y
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkürler yapıcam bu dediklerinizi🙏
0 Likes
Galaxy A
Lafı olmaz. 🫡
Kendin yap yavaşça sakince biryere götürmene gerek yok.
0 Likes
Galaxy A
Sütlacı düşmesi kötü olmuş ama endişe etmeyin sıvı koruması var ıp67 sütlaç gibi şekerli sütlü bir şeye düşmesi sıkıntı biraz şarj ve diğer girişleri temizleyecek aparatlarınız yoksa telefoncuya gösterim o güzelce temizler iğneyle falan denemeyin dahada sıvayabilir
Eren_Y
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkürler en kısa sürede götüreceğim🙏
yns24u
Expert Level 5
Galaxy A
Yoğurda düşüp sorunsuz devam eden telefon gördüm sorun yoktur muhtemelen.