cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sürekli Sarja Takmak

(Topic created on: 06-13-2023 10:21 PM)
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Sürekli sarj etmek cihazı bataryayı veya soketi bozarmi jarzda oynamiyorum arada bir çekmem gerekiyor 85 e kadar doluyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
OğuzMumci
Expert Level 3
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Teorik olarak sorun olmaz fakat reel anlamda pil üzerinde eksileri oldukca fazla olur örneğin; şarj %5 iken birden kapanma veya %100 iken %90'a hızlı inme vesaire gibi durumlara yol açabilmektedir.

Teşekkürler.

View solution in context

30 Comments
ÖmerM52
Active Level 8
Galaxy A
Hayır bir sorun olmaz.
Solution
OğuzMumci
Expert Level 3
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Teorik olarak sorun olmaz fakat reel anlamda pil üzerinde eksileri oldukca fazla olur örneğin; şarj %5 iken birden kapanma veya %100 iken %90'a hızlı inme vesaire gibi durumlara yol açabilmektedir.

Teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anlamadım reis
OğuzMumci
Expert Level 3
Galaxy A
Yani şöyle hani sen diyorsun ya şarj 85 iken çıkarıyorum falan o tür durumları pek yapma cihazına onu diyorum bende
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben çıkarmıyorum cihaz kendi kesiyor pil koruma açık ben genelde 0 dan 100e kadar beklerdim hep zararlı diye böyle yapıyorum reis
OğuzMumci
Expert Level 3
Galaxy A
Benim tecrübe ile sabit ondan uyarayım ben gerisi sende kardeşim benim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk bataryayı nasıl sağlıklı kullanırım onu soruyorum cihaz 2 aylık sen tecrubelisyen soylermisin
OğuzMumci
Expert Level 3
Galaxy A
Kardeşim olay basit 100 den 15 kadar veya 5 kadar kullanman pil konusunda sıkıntı olmaz ha tamamen 0 yapman da sıkıntı olmaz ki ben 0 kadar kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor aksine benim Galaxy S22 pil sürem 5 saatti simdi 6 saat oldu, yani sende bu şekilde kullan onu diyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
5 yıl batarya gitsin yeter reis cok oyun oynayan biri değilim batarya sadece 2 yıl gidermiş ondan korkuyorum bu arada senin kanalında şunu gördüm yenileme hızı diye aktif olup olmadığını nasıl anlarım senin dediğin o geliştirici seçenlerdeki ayarı göremedim