cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rutin sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
305 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba, tefonu uzun süredir rutinlerle kullanıyorum bu benim işime yarıyor baya. Otomatik olarak kendi işlem yapıyor. 

Fakat sıkıntı var. Ben wifiyı açtığımda sürekli inadına mobil veriyi açıyor bu kısır döngüye kadar ilerliyor en son rutin kendini devre dışı bırakıyor. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım.

image
Hata mesajı

image
Rutinler bu

Nasıl düzeltebilriim? Modem kötü çekiyor ondan olabilir mi acaba? Bu durum aşırı canımı sıkıyor yardım eder misiniz?

Telefonum A24, cihaz güncel.
20 Comments
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Bugün iki kere yaşadım bunu.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Geliştirici seçeneklerinde mobil veri her zaman etkin diye bir seçenek var o kapalı mı1731419537870.jpg
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Kapalı1731419631863.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yukarıda dediğim gibi uygulama da sorun olmuş olabilir sıfırla istersen 🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Modemden de olur evet
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Hatırladığım kadarıyla bu Wi-Fi rutinini ben sana önermiştim bende şuana kadar hiçbir sorun olmadı. Tolga arkadaşımızında dediği gibi Wi-Fi ayarlarından intelligent kısmına istersen bir bak otomatik mobil veri açık mı.1731419090103_1731419090091_0.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rutinler uygulamasini da sifirlayabilir aslında veriyi ve ön belleği silip
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Yani evet deneyebilir bazen uygulama hatada verebiliyor. Örn. Ben eskiden Buds 2 ile ilgili otomatik rutin oluşturmuştum. Sonraki zamanlar hep hatalar veriyordu. Daha sonra bir güncelleme ile düzelmişti ama tekrar bozuldu. Bende uğraşmadım buds 2 ile ilgili olan rutini sildim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende kullanıyorum rutinleri herhangi bir sorun olmadı