cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Roblox nasıl oyun

(Topic created on: 08-11-2024 08:13 PM)
206 Views
AEFSANE
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Yaş kitlesi nedir ortalama bilgi verir misiniz
8 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Roblox oyun değil platform.

Yaş kitlesi değişir adopt me ve su brookhaven kitlesi 9 falandır bloxfruit oynayanlar 11 12

Genel kitlesi 13 14

Bazı oyunlar var kalite seviyesi yüksek ama gerektiği değeri görmeyenler onlarda genelde korku veya dövüş oyunları oluyor

Korku oyunları ortalama 17 18 kitle

Dövüş oyunları anime olanlar 14 16 ortalamaya sahip

Diğer türler Orta yüksek

Ortalama olsa bilr serverdan servara değişir kitle genel olarak

Ortalama dediklerim daha fazla yaşa sahip kişiler oynar mesela bloxfruitin çok fazla yetişkin oyuncusu var ama bir o kadarda çocuk var
AEFSANE
Expert Level 4
Galaxy A
Roblox u tavsiye eder misin
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Ne tür oyun aradığına göre değişir ben arkadaşlarla dövüş ve korku için oynuyorum bazen troll oyunlar fashion famous falan eğlenceli oluyor sahsen. Yeri geliyor az oynanan ama asırı kaliteli oyunlar oluyor onlara giriyoruz falan özellikle. Ama eski kaliteli oyunlar pek oynanmıyor bazı zamanlarda. Hatta bazı oyunlar steamdaki grafiklerden daha iyi
0 Likes
Enraged
Active Level 7
Galaxy A
Güzel
0 Likes
sefck
Active Level 6
Galaxy A
daha iyi aciklanamazdi
younesz
Expert Level 1
Galaxy A
Arkadaşların ile oynayacak isen bazı oyunlar sarıyor ancak uzun süre beğenerek oynaymazsın bence
0 Likes
uthKhu
Active Level 3
Galaxy A
Bence cok guzel bir oyun 16 yaşındayım genelde doors (korku oyunu) ya da uzun vaadede elde edilen başarım oyunları oynuyorum 10 yaşında da oynuyordum suan da eglenceli geliyor oldukca
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Roblox yasaklandı ama kucuk yqs ta oynanması gereken oyundan cıkıp sansorlenmeyen ve argo icerik dolu du
0 Likes