cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Roblox Kasma Donma Kalite Sorunları.A137-F

(Topic created on: 09-24-2023 05:23 PM)
797 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Exyonos 4Gb Ram Beyler Roblox Diye Bir Oyun Var Bilmeyen Yoktur Diye Düşünüyorum Çünkü Pubg Kadar İndirmesi Olan Bir Oyun.Roblox Da Ağır Oyunlara Girmeme rağmen aşırı kasıyor ekran kalitesi oyunda sanki 240p gibi kac kere sil Yükle yaptım yok aynı kalite sorunu kasma sorunu beni bitirdi Denediğim Yöntemler Güç Tasarrufu Kapattım Animasyonlar Kapalı İnternet 5G Sd Kart Çıkarttım Yok Eski cihazım a10s **bleep** hiç böyle sorunlar yoktu.Sizdede öylemi veya nasıl düzeltirim?

Resolved!
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yalnız a137fde g80 var ne Exynosu exynoslu olan a135 sen bence kontrol et telefon hakkından a137f ise mediatek a135f ise Exynos oluyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben pek anlamadim knk bu sen bi bak anlarsin belki?Screenshot_20230924_180256_DeviceKeystring.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşte sende Exynos yok g80 var mediatek g80 CPU Z yükle ordan bak bide sendeki Exynos değil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yok yok sende mediatek helio g 80 var ama g80 iyidir oyunda Exynos 850den neden böyle ki o zaman
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk evde çok fazla yazılım attım ondan olabilirmi acaba orjinal yazılım attık bu arada cihaz 7 aylık yani yeni servise versem onlar yazılım kurda düzelirmi evde kurulon rom ve servisdeki rom aynımi sence ?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla o konularda bilgim yok maalesef bu arada oyundan SS atsan daha iyi olur ekran gerçekten çok kötüyse oyunda o zaman sendende kaynaklanıyor olabilir ama diğer oyunlarada bak sadece robloxda olur mu ki bu? Olmaz yani
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sadece robloxda knk atacağım ss
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
J7 daha iyi knk j7 mi alsam😂😂Screenshot_20230924_183032_Roblox.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Normal gözüküyor ama sende mediatek helio g80 yokmu a137fde o güzel bir işlemci oyun için j7 ben kullanmistim pubg oynarken baya isiniyordu ama (:
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Roblox da bi oyun var o oyunda robox varsa oynasın
0 Likes