cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Roblox Kasma Donma Kalite Sorunları.A137-F

(Topic created on: 09-24-2023 05:23 PM)
558 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Exyonos 4Gb Ram Beyler Roblox Diye Bir Oyun Var Bilmeyen Yoktur Diye Düşünüyorum Çünkü Pubg Kadar İndirmesi Olan Bir Oyun.Roblox Da Ağır Oyunlara Girmeme rağmen aşırı kasıyor ekran kalitesi oyunda sanki 240p gibi kac kere sil Yükle yaptım yok aynı kalite sorunu kasma sorunu beni bitirdi Denediğim Yöntemler Güç Tasarrufu Kapattım Animasyonlar Kapalı İnternet 5G Sd Kart Çıkarttım Yok Eski cihazım a10s **bleep** hiç böyle sorunlar yoktu.Sizdede öylemi veya nasıl düzeltirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SelimYwsin,

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
22 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende sadece kasma oluyor bendede aynı Exynos 4gb ama zamanında denediğimde 240p gibi bir görüntü yok ki robloxda öyle hafif oyun değil bazı oyunları için güçlü telefonlar gerekir rahat oynatması için
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk pixel pixel😂
0 Likes
Galaxy A
Giriş seviye cihaz sıfırlayın isterseniz
0 Likes
Galaxy A
Galaxy Store dan Oyun Eklentileri uygulamasını indir game booster plus eklentisinden Roblox için yüksek kalite seçeneğini aktif et çözünürlük max seviyeye gelecek ama fps oldukça düşecektir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Denediğim sey kalmadı knk bu exyonos ne cektik be.
0 Likes
Galaxy A
Doğru söylüyorsun exynos işlemci oyun konusunda çok sıkıntılı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende Exynos 850 var çok kötü değil bence oyunda tabi onun oyun performansının kısıtlı olduğunu unutmayalım kısıtlama olmasa fps artar oyunlarda rahat
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende öyle bir sorun yok ama Exynos 850
0 Likes
Galaxy A
Benimde exynos 850 öyle bir sorun var işte oyun performansı çok düşük kısıtlama olmasa bile daha yüksek kare hızı veremiyor cihaz
0 Likes