Resolved! Solved

Original topic:

Rezillik!

(Topic created on: 06-12-2025 10:42 PM)
121 Views
Bᴇʀᴋᴀʏ
Active Level 9
Options
Galaxy A

3 gündür vodafone yüzünden şebekemde sorunlar yaşıyorum. Sorunumu belirttiğimde bu sorunu düzelteceklerini beyan ettiler ve apn ile gprs servislerini kendi kafalarına göre iptal ettiler. Ne bir sorun düzeldi nede bir bilgilendirme aldım. Bu şebeke sorunu yüzünden şarjım daha hızlı bitiyor. Görüşmelerim kesiliyor. Bıktırdılar artık.

Galaxy A
Benim fatura 265.5 tl ve 22 gb 3000 dk 250 sms mükemmel
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy A
Hattımın şebeke gücünden şikayetçiydim ve bununla ilgili defalarca mail ve sesli arama kayıtlarım vardı cozulemeyince tarifemin bitmesine 2 ay kala hattimi kullanmak istemedim daha ve müşteri hizmetlerini aradım bana kayıp çalıntı ihbarında bulunalım tarafınıza fatura çıkmaz böylelikle dediler ama 6 7 ay sonra avukat aradı beni icra muhabbetine. Bende Vodafone ile görüştüm ses kayıtlarını ve mail kayıtlarımı inceleyin diye. Ben haklı bulundum ve tarafıma yazdıkları tüm borçları sildiler. Bu sefer de ben Vodafone dan şikayetçi oldum beni mağdur ettiler ve onca işim gücüm arasında avukatla uğraştım diye maddi manevi dava açtım tarafıma bu zamana kadar yansıtılan tüm faturaların iadesini aldm 😊
Solution
Galaxy A
Vodafone bitek bende iyi galiba
Galaxy A
Kişiden kişiye değişir hocam😊
0 Likes
Galaxy A
Kişiden kişiye değişir bölgeden bölgeye 😊
TRAtaberk
Expert Level 3
Galaxy A
Yalnız değilsin :1749757311135.jpg
Galaxy A
Telefonum 5G olsaydı belki bende bu değerleri alırdım
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 3
Galaxy A
5g değil dostum 4G'de test ettim
0 Likes
Galaxy A
🤔1749757559247.jpg
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 3
Galaxy A
Oturduğunuz bölgede bulunduğunuz baz istasyonu uzaklığına göre değişir sonuçlar,telefonunuzun içinde bulunan modemi ne kadar hız destekliyor orasıda önemli1749757902199.jpg