cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rehber

(Topic created on: 09-04-2021 07:32 PM)
262 Views
nikiminaj63
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar  merhaba telefon markası galaxy a10 dün yazılım güncellemesi yaptığımdan beri telefon rehberimde kişi siliyorum geri bakıyorum gelmiş bu nasıl çözülür. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Başka uygulamalarda ki kişiler sildiğiniz zaman yeniden eşitleniyor olabilir. Kişiler uygulaması - Sol üst üç çizgi (menü) - Kişileri yönet - Kişileri eşitle sayfasından eşitleme ayarlarını kontrol edin. Durum yine devam ederse uzaktan destek alın bence. Cihaza bağlanarak durumu kontrol bir ederler.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
Eşitlemeyi (senkronizasyon düğmesi açıksa - bildirim panelinde iki ters ok simgesi - ) kapatın Gerekirse cihazı sıfırlayın Düzelmezse burdan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderin

View solution in context

0 Likes
3 Comments
67samsungalaxy
Active Level 10
Galaxy A
Verileri silin eğer olmazsa hata raporu yollayın.
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Başka uygulamalarda ki kişiler sildiğiniz zaman yeniden eşitleniyor olabilir. Kişiler uygulaması - Sol üst üç çizgi (menü) - Kişileri yönet - Kişileri eşitle sayfasından eşitleme ayarlarını kontrol edin. Durum yine devam ederse uzaktan destek alın bence. Cihaza bağlanarak durumu kontrol bir ederler.
0 Likes
Solution
Galaxy A
Eşitlemeyi (senkronizasyon düğmesi açıksa - bildirim panelinde iki ters ok simgesi - ) kapatın Gerekirse cihazı sıfırlayın Düzelmezse burdan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderin
0 Likes