YigitA34
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
A34 8gb mevcut ram var. Bide 8gb sanal ram özelliği var. Bi işe yararmı veya kullanan kullanmayan sebebini yazabilirmi? Ben bi **bleep** görmedim açık iken.
4 Comments
metehanfetamin
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2023 01:31 AM in
Galaxy A
Biraz araştırdım ve çok bi faydası yok ayriyetten depolama ömrünü kısaltıyor sürekli veri değişimi olduğu icin hafizanin bir kısmını kullaniyor wp gibi bazi uygulamalari arka planda calistirmak icin falan ama dedigim gibi neredeyse hic bi faydasi yok
naberkanka23
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2023 01:54 AM in
Galaxy A
Ram plus zaten telefonlarda hep olan bir özellikti, sadece biraz süsleyip marketing yaptılar, araştırmasını kendin yapabilirsin
Cestoomg
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2023 02:27 AM in
Galaxy A
Arka planda çok fazla uygulama çalıştırıyorsan ram plus açarsan faydasını görürsün. Telefonu hızlandırmaz tek artısı arka planda çalıştırabildiğin uygulama sayısı yükselir, telefon bir çok işlemi aynı anda yapabilir. Bana göre 8 gb ram gayet yeterli ram plus açması gereken cihazlar 4-6gb ram olanlar
mustifa
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2023 02:32 AM in
Galaxy A
Kapat gitsin çok faydası olcak şarjın uzun süre gidecek artık instagram veya Facebook veya WhatsApp veya diğer uygulamaların tepkisi daha hızlanacak ben kapatmışim 1 yıldır kafam rahat sanal Ram çok geç işliyor yaramaz yani kapat gitsin ....