cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ram kullanımı

(Topic created on: 08-25-2024 05:28 PM)
175 Views
Artisit34
Active Level 4
Options
Galaxy A

image

Arka plandaki tüm uygulamaları kapattım, durum bu. Sadece bana mı kullanılabilir kısım az geldi yoksa normal mi?
8 Comments
JustListen
Active Level 6
Galaxy A
Bende de böyle. Bence benden iyi durumdasın 🤣🤣1724596354871.jpg
KTK12
Active Level 6
Galaxy A
8 gb ram için normal. Ram'in bir seviye dolu olması iyidir. Ram'de tutulan hizmet ve uygulamalar daha hızlı açılır ve daha az pil harcar. Dolayisiyla dolu olmasi cihazi yavaslatmaz hizlandirir. (Aşırı ram tüketiminden bahsetmiyorum.) Siz daha yüksek ram gerektiren işler yapmak istediğiniz takdirde de arkaplanda zaten temizlenecektir.1724597362380.jpg
Artisit34
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim, Ram plus ı neden kapattığınız acaba?
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy A
Ram plus telefonu yavaşlatıyor webteknonun bu konuda videosu vardı izleyebilirsiniz
Artisit34
Active Level 4
Galaxy A
Biliyor musunuz az önce izlemiştim:) evet s23 ultra modelinde yavaşlama vardı ancak a34 modelinde bu durum yoktu bende a35 kullandığım için açık bırakmaya karar verdim.
KTK12
Active Level 6
Galaxy A
Rica ederim. Kapalı kullanıyorum çünkü faydasından çok zararı var. Sizin de kapalı kullanmanızı tavsiye ederim. Nedenine gelecek olursam. Ram plus dediğimiz depolama alanının bir kısmını ayırarak ram olarak kullanıyor. 1.si uzun vadede depolama ömrünü azaltabilir. 2.si depolamadan kullanılan ram, fiziksel ram'in yerini asla tutmaz. Yani kısaca ram plusta kullanılan ram, normal ram'den yavaş çalışır. Cihazın kendi ram'ini kullanması daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Ancak eski, ram'i yetersiz veya şişmiş cihazlarda faydalı olabilir.
Mert14
Active Level 7
Galaxy A
256gb alanim var o yuzden acik 50gb kullaniyorum
0 Likes
mertsoozeri
Active Level 3
Galaxy A
Normal gibi duruyor
0 Likes