cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ram Çabuk Doluyor

(Topic created on: 10-21-2022 09:12 PM)
472 Views
SpaceWow
Active Level 2
Options
Galaxy A

Ram hızlı doluyor 2 Ram var 500 400 mb yer kalıyor sebebi nedir  Samsung Galaxy A11 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende diyorum ki yeni düzgün bir cihaz almaya kalksa 6 7 bin TL gidecek bu da bir askeri maaşa bile denk gelmiyor birde böyle düşün

View solution in context

Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SamsungSeven,

İşletim sistemi de çalışması için mevcut RAM kapasitesinden kullanmaktadır. Ayarlar > Cihaz bakımı > Hafıza > Daha fazla görüntüle kısmından RAM kullanım boyutlarını görebilirsiniz. Kullandığınız uygulamalar arka planda çalışmayı sürdürdüğü için RAM temizlemesini yapabilirsiniz. Gömülü olan ve uyku moduna girmeyen sistem uygulamaları çalışmayı sonlandırmayacaktır. Kullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakabilir veya kaldırabilirsiniz. Devre dışı bırakmak için; Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üstten üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamaya dokunarak ‘’ Devre Dışı ‘’ butonuna basabilirsiniz.

Konuyu detaylı olarak incelememizi isterseniz eğer uzaktan erişim ile kontrol edilebilir. Uzaktan erişim için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Artik uygulamalar cok ram yiyor 4 gb ram bile zorlayacak kadar ram yiyor
Galaxy A
A11 eskidi yenisini alın
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cevabı kendi kullanıcı adına bakarak bulabilirsin🙃
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Herkesin maddi durumu "S21 FE" almaya yetmediği için bu cihazları kullanıyoruz elde olsa insan daha iyi cihaza geçer. Lütfen biraz empati
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende diyorum ki yeni düzgün bir cihaz almaya kalksa 6 7 bin TL gidecek bu da bir askeri maaşa bile denk gelmiyor birde böyle düşün
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yapacak bir şey yok 2GB ram ile en fazla bu kadar oluyor fakat android 12 ile 2gb pek hissettirmiyor
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SamsungSeven,

İşletim sistemi de çalışması için mevcut RAM kapasitesinden kullanmaktadır. Ayarlar > Cihaz bakımı > Hafıza > Daha fazla görüntüle kısmından RAM kullanım boyutlarını görebilirsiniz. Kullandığınız uygulamalar arka planda çalışmayı sürdürdüğü için RAM temizlemesini yapabilirsiniz. Gömülü olan ve uyku moduna girmeyen sistem uygulamaları çalışmayı sonlandırmayacaktır. Kullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakabilir veya kaldırabilirsiniz. Devre dışı bırakmak için; Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üstten üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamaya dokunarak ‘’ Devre Dışı ‘’ butonuna basabilirsiniz.

Konuyu detaylı olarak incelememizi isterseniz eğer uzaktan erişim ile kontrol edilebilir. Uzaktan erişim için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD