cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pubg mobile config🔧

(Topic created on: 4 weeks ago)
156 Views
Emirhana25
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar cihazım Galaxy A25 5G

Cihazım oyunlarda 120fps destekliyor fakat Pubg Mobile oyununda optimizasyon yüzünden 30fps alıyorum bunu configle düzelttim şimdi 120fps alıyorum uygulamayı yükledim configi oyunun kendi dosyalarına yazdığı için uygulamayı silsem bile 120fps kalıcı oluyor benim bu konudaki sorum oyunu bu şekilde oynasam bir sıkıntı olur mu tıpkı orijinal gibi mi? Cihazda ve oyunda bir sıkıntı çıkarmaz değil mi çünkü biraz titiz olduğum için oyunun orijinalini bozmak istemiyorum🫡
11 Comments
ömerdönerr
Active Level 7
Galaxy A
ban yeme ihtimalin var diye biliyorum
Emirhana25
Active Level 6
Galaxy A
Önceden kullandım hiç ban yemedim
Uygulama:Shizuku
0 Likes
BatuArorura
Active Level 6
Galaxy A
Bana detaylı anlatır mısın kurulumunu vb.
Emirhana25
Active Level 6
Galaxy A
Bak şimdi telefonum oyunlarda 120fps destekliyor fakat pubg mobile oynarken oyun cihaza göre optimist edilmediği için 30fps alıyorum.
Bende bu bu sorunu çözmek için bazı insanlar gibi fps config yaptım. Bu konudaki sorum ise ben fps config yaptığımda telefonda veya oyunun herhangi bir ayarında sıkıntı meydana gelir mi bunu merak ediyorum oyunun orijinalini bozmak istemiyorum o yüzden sordum
Kullandığım uygulama ise Shizuku

Uygulamayı şu şekilde kullanıyorum: bir kez oyuna configi uyguladıkları sonra biradan uygulamayı silsen bile config oyunun içinde kalıyor bence Ebu iyi birşey ikide bir uygulamadan girmeye çalışmıyorum
0 Likes
Kaptan54
Active Level 4
Galaxy A
o her oyunda 120 fps falan alırsın destekleyenlerde. yani sadece pubg için değil galiba. grafik ayarı falan. ben a21 le 45fps zor alırken sen 120 fps. fabrika ayarlarına sıfırlayınca gider. Bu arada ben bi uygulama yükledim azda telefondaki tüm herşeyi siliyodum. Telefon dondu. ama A21 den A25 çok **bleep** var çok şey değişmiş olabilir. One ui 4.1 vardı bende.
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy A
Sistem yakalarsa 10 yıl ban yersin önceden bende kullandım 3 ay felan şimdi özellikle yeni sistemde hayatta olmadı olmaz gözüyle açma hesabın iyise boşa gider kurtaramazsın
Galaxy A
Cihazı daha fazla yorarsın tek olan bu
Galaxy A
Cihaz daha çabuk şarj tüketir işlemci daha yüksek frekanslarda çalışıcağı için
Kısaca hiç bi sorun olmaz
Emirhana25
Active Level 6
Galaxy A
Ya telefon zaten 120fps i destekliyor bi zahmet zorlansın yani desteklemese yüklemez zaten kendim Perf z üzerinden kontrol ediyorum 30 fps de oynamaktan iyidir bencs
0 Likes