cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pubg galaxy store mi play store mi

(Topic created on: 02-14-2025 04:57 PM)
168 Views
kerim730_exynos_A35
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar dün forumda buna benzer bir konu vardı 

Oyunlar galaxy store de daha optimize çalışıyor diye birşeyler gördüm bu doğrumu 

Pubg yi galaxy store den indirip oynayanlar varmı 

Play store den oynayıp galaxy store ye geçince daha memnun olanlar veya olmayanlar varmı 
11 Comments
İbrahimW
Active Level 3
Galaxy A
Bende merak ediyorum. Acaba **bleep** ediyor mu?
efeozses
Active Level 5
Galaxy A
bence farkı yok ama eğer oyuna para yatırma gibi bir dersin varsa galaxy store un kampanyaları (kuponları) çok işe yarıyor.
efeozses
Active Level 5
Galaxy A
o yüzden galaxy store dan indir bence
Galaxy A
Benim asıl sorunum telefon pubg de yüksek ayarlarda biraz daha ısınıyor galaxy store den indirince optimizasyon ile bu ısınma biraz daha azalırmı
efeozses
Active Level 5
Galaxy A
bir fikrim yok deneyip görmen lazım. bir de yüksek ayarlarda ve özellikle pubg de kasması anormal bir durum değil. 60 fps veya üzeri oynuyorsan zaten normal bir durum.
Galaxy A
Zaten en fazla 60fps veriyor kasma yok ama ısınma var
0 Likes
efeozses
Active Level 5
Galaxy A
oyunda ısınmalar normal her telefon ısınıyor s25 dahil. oyunu farklı bir yerden indirmenin bir faydası olmaz. kasmıyorsa sorun yok :)
telefonadam
Beginner Level 2
Galaxy A
Play store
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Galaxy A
Hocam ben play storeden indirmiştim fps drop giriyordu ara sıra sonra sildim galaxy storeden indirdim sorunum çözüldü simdi diyenler olur silip yüklediğin için olmuştur diye ama silip tekrar play storeden kaç defa indirdim ama sorun devam ediyordu ama simdi etmiyo düzeldi yani bence doğru daha optimize oluyor 😊