cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pubg fps

(Topic created on: 08-16-2024 07:26 PM)
462 Views
ABDULLAH_27
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhabalar arkadaşlar benim cihazım galaxy a15 4G 128 4+4 Ram YouTube daki videolarda 60fps veriyor ama benim cihazım neden 45fps veriyorki neden acaba? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy A
Doğrudur o işlemciyi tam bilmiyorum ama dediğim gibi 90 alıp Drop yiyerek oynamaktansa düz 45 almak daha iyi. 120 geldi mesela bana ama Drop yiyor o yüzden 90 a çekiyorum daha akıcı oluyor

View solution in context

12 Comments
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy A
Telefonun 60 fps diye pubg de 60 fps verecek diye bir kural yok ki normal yani 45 vermesi. Bu işlemci ile alakalı bir durum eğer 60 fps alırsan bu sefer telefonun çok ısınıp otomatik olarak fps düşürecektir. Mecbur 45 oynayacaksın üzgünüm :(
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy A
Uygulamalarla 60 fps e de çıkartabilirsin ama dediğin gibi düzgün 60 alamazsın çok dalgalanma olur bu sefer canın daha çok sıkılır
ABDULLAH_27
Active Level 7
Galaxy A
Yani bu yazılımsal mı yoksa donanımsal mı
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy A
Ya güncellemeyle alakalı aslında pubg sana bu kadar izin veriyor. Bende tabs9 var ilk aldığımda 60 fps veriyordu ben yazı yazdım samsunga son çıkan tablet nasıl 60 fos olur zaten işkemci 8gen2 en az 90 olmazı lazım diye ki üzerinde de çalışılan bir şeymiş 2 hafta sonra güncellemeyle 90 a çıktı şu an 120 de işte
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy A
Yani yazılımsal bir şey ama donanımın da bunu desteklemesi lazım yoksa pubg sana şu an 60 90 da verse cihaz ısındıkça fps düşer
ABDULLAH_27
Active Level 7
Galaxy A
Yani benim işlemci mtk helio g99 45 vermesi mantıksız
Solution
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy A
Doğrudur o işlemciyi tam bilmiyorum ama dediğim gibi 90 alıp Drop yiyerek oynamaktansa düz 45 almak daha iyi. 120 geldi mesela bana ama Drop yiyor o yüzden 90 a çekiyorum daha akıcı oluyor
ABDULLAH_27
Active Level 7
Galaxy A
Haklısın kardeşim saol eyw
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy A
:)