Original topic:

Pro kamera sorunu

(Topic created on: 10-31-2025 10:26 AM)
317 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Samsung Forum yöneticilerine, 

Ben bu forumdan Galaxy a34 telefonumda promod'da gece çekimi yaparken nesnelerin üzerinde beyaz noktaların oluştuğunu fotoğrafı kirlettiğinden bahsetmiştim onunla ilgili fotoğrafları da yazıma eklemiştim, bir moderatör beyefendi bana geri dönüş yaparak Samsung members uygulamasından geri bildirim göndermemi ve bununla ilgili olarak da bana geri dönüş yapılacağını belirtmişti bu dediklerini harfiyen uyguladım,ben bana geri dönüş yapılmasını beklerken Samsung benim yazmış olduğum yazıya istinaden benimle tekrar onlarla irtibat kurabilmem için Samsung Forum üzerinde bulunan hızlı erişim merkezinden yazmam gerektiğini smart tutor aracılığı ile irtibat kurmamı belirtip benim geri dönüşüm yazımı kapatmışlar cevaplandı olarak sonuçlandırmışlar. 
 Şimdi soruyorum moderatör beyin söylediğimi doğru yoksa oradan yazan kişi bana cevap vermeyip beni aramayıp yazı yazması mı doğru hangisi doğru ben bir Samsung müşterisi olarak telefonumdaki bir hatayı bulup Samsung'a yazıyorum onlar ise bana bugün git yarın gel diyorlar, işi bilmeyen kim onu merak ediyorum ben Forum üzerinden bir geri bildirim gönderiyorsam bana mantıklı bir açıklama yapılarak geri dönülür telefonla irtibat kurulur hataları oraya gönder şuraya gönder diye söylenir . (Tabii ki zaten göndermişken bir daha ya ne gerek var)
Evet şimdi ben ne yapacağım kiminle irtibat kuracağım veya kimler benimle irtibat kuracak bunu bilmek istiyorum Samsung bu kadar beni niçin uğraştırıyor merak ediyorum bakmayacaklarsa bakmıyoruz kardeşim desinler kapatsınlar konuyu, mesaj atsınlar bu kadar basit ben Samsung Türkiye'nin müşterisine değer vermesini istiyorum acaba merak ediyorum bu değer vermemezlik sadece bizim ülkemizde mi var diye gerçekten çok merak ediyorum.
15 Comments
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Gönderdiğiniz hata raporuna cevap olarak uzaktan erişim kaydı açtırınmı demişler?
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Moderatör Bey sizi arayacaklar diyor bir daha niçin uzaktan erişim kaydı açtırayım, yazımda da dediğim gibi moderatör beyi mi doğru yoksa merkezden bana mesajı gönderen mi doğru kafama takılan bu bir işin için iki kere yapayım bugün git yarın gel yapıyorlar
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Moderatör mesajının görselini paylaşırmısınız? Sizi arayacaklar demişse aramaları lazım çünkü.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Evet uygulama üzerinden dönüş yapacaklar demiş moderatör arayacaklar dememiş haklısın burada kimsenin hakkını yemek istemem yazıyı da yanlış yazdığım için özür dilerim moderatörlerden de.
Ama niçin iki iş yapayım merak ettiğim bu oraya yaz buraya yaz bir kişi sorunu çözer dönüş yapar benim anlamadığım bu ben şimdi o kadar uğraşıp geri bildirim gönderiyorum Bir de smart tutor üzerinden tekrar bildirim göndereceğim öyle mi uğraştırıyorlar uğraştırıyorlar
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Kendi açınızdan haklısınız ama bazen hata raporu ile tespit edilemeyen şeyler için görsel kontrol isteyebiliyolar. Bunu yapabilmeleri içinde sizin bir kayıt oluşturmanız gerekiyo. Telefon numaranızı falan paylaşmanız lazım. Moderatörler daha iyi yönlendirebilir sizi gerçi. Moderatör cevabınıda bekleyebilirsiniz.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Görsel kontrolleri de gönderdim noktacıklı fotoğrafları da gönderdim tüm bilgileri gönderdim detaylı olarak ama niçin ikinci kez yazayım niçin 2 kez irtibat kurayım niçin ben tekrar arayayım onların beni araması gerekmiyor mu, işte bunlar da fotoğraflar promod'da çekilen fotoğraflar 50 iso 10 saniye ile1761896473925.jpg1761896473960.jpg1761896473988.jpg
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Telefon numaranız olmadığı için sizi kayıt açmaya yönlendirmiş olabilirler. Sizinle tekrar iletişime geçilir muhtemelen.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Benim telefon numaram members üyeliğimde yok mu? Tabii ki var tüm bilgilerim var doğum tarihime kadar niçin oraya girmeyi akıl edemiyorlar, Samsung account her şeyi açıklıyor.
Lobao
Active Level 9
Galaxy A
Moderatörlerin daha önce dönüş yapabilmek için irtibat numarası istediğini görmüştüm. Veri gizliliği nedeniyle o tür bilgilerimize ulaşamıyo olabilirler diye tahmin ediyorum. Yoksa niye tekrar tekrar bilgi istemekle uğraşsınlar?