cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pov❌️: A24 ve bit(e)meyen bataryası

(Topic created on: 4 weeks ago)
390 Views
Options
Galaxy A

image
**Postu kafa dağıtmak amaçlı açmış bulunmaktayım 

32 Comments
Galaxy A
Cihazın en sevdiğim yönü bu. a24 almak isteyen kesinlikle almalı şiddetle öneririm. (Ayrıca bu postun merak edenler ve bu cihazı almak isteyenler için yararlı olacağını düşünüyorum. ️)
Galaxy A
En güzelini yapmışsın bilgilendirme için teşekkürler 🥰💫
Galaxy A
Asıl ben teşekkür ederim ️ elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum foruma yeri geldiğinde kafa dağıtmaya yeri geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum. bu postta ikisini beraber yapmak amacım.
Galaxy A
Dediğim gibi en güzelini yapıyorsun böyle şeyler yapan az var bu platformda
Galaxy A
Ağustos yamasını yapmadım daha ve tırsıyorum birazcık yapmaya planlı eskitme olayları falan var
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Doğru
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Bataryası gayet iyi. Ve mlbb 1 saatten daha fazla oynanmış üstelik %7.5 harcamış bence çok iyi.
Galaxy A
Mlbbye çok iyi dayanıyor. cihaz kasmadan oynatıyor cihazı. Fakat uzun süre oynayınca ısınıyor fazla (el yakacak düzeyde değil max bi 38 - 39 görürüm saatlerce aralıksız oynarsam diye düşünüyorum.) Üstelik cihaz daha 1 günlük aşırı normal karşılıyorum bunları. Cihaz alışmaya çalışıyor. + ısınması da gayet yeterli bence
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazın alışmasının dışında hangi telefon olursa olsun uzun saatler hiç aralık vermeden oyun oynanmaz telefon ara sıra 20 dakika falanda olsa biraz dinlenmesi lazım bu dediklerim s serisi modellerindede geçerli.