cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Play Store Güncelleme

(Topic created on: 10-31-2023 11:43 PM)
346 Views
BerkayTorun
Active Level 6
Options
Galaxy A

Dostlar tüm uygulamayı güncelliyorum aradan 1hafta geçmeden tekrar geliyor. Bu sadece ben de mi böyle yoksa herkese mi geliyo anlam veremedim sürekli farklı boyutlarda farklı farklı güncellemeler geliyor.

image

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Genel bir sorun ama bazen iki hatta 3 tane olabiliyor art arda.
BerkayTorun
Active Level 6
Galaxy A
Yok hayır tamam güncelleme gelmesi güzel bişey fakat aşırı **bleep** geliyor bence. Örneğin instagram chrome Google Facebook. 3-4 günde bir az az gönderceğine haftada 1 toplu göndersin mantıken
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazılımcılar açıkları kapatmak için sürekli ve fırsat buldukça düzenleme yapıyor,yani bu kötü değil,iyi bir şey.Toplu yapma zamanına kadar ya bir virüs sistemdeki açıklardan cihaza bulasırsa ne yapacaksın?İşte bu durumları engellemek için iyi bir şey.
theboys
Active Level 7
Galaxy A
Bana sürekli geliyor güncelleme en son bıraktım güncellemeyi çünkü yenilik olmadan güncelleme gönderiyorlar
BerkayTorun
Active Level 6
Galaxy A
Evet güncelliyosun aradan 2gün geçiyo bakıyosun bi o kadar daha güncelleme gelmiş ama değişen bişey yok sadece yer kaplıyor
tsubasa20
Active Level 7
Galaxy A
guncellemeyin arkadaslar dogru calisan uygulamayi bozuyorlar kafalarina gore ekleme cikarma yapiyorlar o da tutmuyor
BerkayTorun
Active Level 6
Galaxy A
Ama er geç bunlar güncellenicek sonuçta o da var 🤷🏻‍♂️
545481
Active Level 7
Galaxy A
bazı uygulamalar çok **bleep** güncelleme veriyor ya evet
Frk12
Expert Level 2
Galaxy A
Evet bende de oluyor bazen ben sürekli kullandığım uygulamaları güncelliyorum sadece