cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil

(Topic created on: 10-12-2024 06:50 PM)
238 Views
HarunAygun
Active Level 3
Options
Galaxy A

Öncelikle Sağlıklı Günler,

Telefon Samsung Galaxy A34 5G son gelen 2 güncellemeden sonra telefon şarjı çabuk bitmeye başladı normal şartta ise giderken %95 le gidip 80 le gelirken (10 saat çalışıyorum) şimdi bu seviye %65 lerde,

Ve şarj ederken %70 seviyesinde iken şarj ettiğim zaman(dışarı cikacaksam eğer) 1 saat gösteriyor (şarj aletim 25w)

Ekran başında olmadığım zamanlarda bile şarjım kendi kendine tükeniyor arka plan uygulamaları kısıtlı (ya uyku modunda ya da derin uyku)

Yardımlarınızı bekliyorum 
10 Comments
Galaxy A
Güncelleme yapmadan kullan telefonu bak ben yapmadım ne kasma var ne şarj dorunu
HarunAygun
Active Level 3
Galaxy A
Keşke yapmasaydık ama genel her samsungta bir şey var
Galaxy A
Vallahi samsungun 3 ayda 7.8 telefonunu değiştirdim hepsi aynı pil sorunu ısınma şimdi en son s24 plus aldım hiç güncelleme yapmadım yapmayacamda sıkıntı yok 7.8 saat arası ekran süresi alıyorum yeter eğer güncelleme yaparsan o süre 5 saate düşer adım gibi eminim
HarunAygun
Active Level 3
Galaxy A
2 3 saat eksilme oldu zaten iPhone dönecek herhalde
raivernn
Active Level 5
Galaxy A
Yeni çıkan amiral gemisi telefona güncelleme yapmamak biraz gariplige kacmiyormu sizce
Galaxy A
Ya kardeşim kaç telefon değiştirdim güncelleme yapınca pil daha kötü oluyor kasmada başlıyor hafif tecrübe edindik artık benim düşüncem bu yapmadan kullanacağım böyle iyi
raivernn
Active Level 5
Galaxy A
Amiral gemisinin olayı bu zaten kasmaması için pil optimizasyonu için guncel kalmalı cihaz ama senin tercihin bir telefona 40k veripte güncelleme yapmamak ilginc
Galaxy A
40 k verip telefon çöp olursada yazık
Galaxy A
Ama 34 ü kullanan şanslı hiç ısınma olmuyor çünkü