Original topic:

Pil sorunu A35

(Topic created on: 01-15-2026 02:02 AM)
275 Views
Elawarin
Active Level 3
Options
Galaxy A

Ben bu telefonfan artik cok sıkıldım hani ilk aldigimda boyle degildi son zamanlarsa iyice milletden şarj aleti dilenmeye basladım çok net bi bunu kendimde **bleep** edebildim telefonu 2024 sonunda almistim aldiktan yaklasik 7-8 Ay sonra servise götürdüm bu pilin bitmesi normalmi diye telefonu almaya gitttigimde bana herseyin normal oldugu belirtildi meberste bir kaç kişiden okudğuma göre de S serilerindede aynı durum yasanıyormus Iphone tarafında çok bir bilgim yok ama eğer pil performansı daha iyiyse Iphone geçeceğim sanırım 

image

Not : Normalde okulda ders saatleri içerisinde telefon yasak olduğu için kapalı ekran sürem bu kadar fazla çıkıyor ( normal bir günde yine lambur lumbur gidiyor)
11 Comments
S24FE2400e
Active Level 7
Galaxy A
Evet Samsung da genel bir sıkıntı bu suan. Çoğu kişi aynı durumda bende dahil. 8.5 güncellemesini bekliyor herkez düzelmezse bende iphone tarafına geçeceğim. Paramızla rezil oluyoruz sarj gitmiyor daha 1 yillik cihaz
Elawarin
Active Level 3
Galaxy A
İnanırmısınız billiyorum ama her gece yatmadan once güncelleme gelmsimi diye kontrol ediyorum hani son bi çıkış kapısı falan ama tak etti yani bunun yaninda ise bir tabletle bir telefon pil performansı kısmında karşılaştırmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama 9. Nesil ipadin ( 6 yıllık cihaz) şarji bu telefondan iyi gitmesi beni şaşırtıyor en azından bir günü çıkartabiliyor durum boylr oluncada insanın canı ios a geçmek istiyor
S24FE2400e
Active Level 7
Galaxy A
Birde işin exynos tarafı var tabii ki dünyanın en kötü mobil işlemcisi. Pil optimizasyonu sıfır bir çip. Size tavsiyem bir daha samsung kullanacaksaniz exynos cipli telefonlardan uzak durun.
Elawarin
Active Level 3
Galaxy A
Bende bunu sonradan ögrendim eğer bilseydim gordugum yerde kacardım herhalde 😆
S24FE2400e
Active Level 7
Galaxy A
Siz sonradan öğrendiniz ben bile bile aldim maalesef s24fe 😂 o kadar pişmanım ki daha tövbe
Elawarin
Active Level 3
Galaxy A
Media markette a56 sormustum galiba simdi ondanda Exynos vardı optimizasyon problemi hakkında çalışana soru sormuştum o da bana bu işlemcinin AMD tarafından üretildiğini belirtmisti doğrumu bilmiyorum ama hic inandırı gelmedi tam bir kafa karışıklıgı 😵 (veya amd tarafından üretildiğini söylediğinde optimizasyon problemi kalkiyormu anlamadim )
0 Likes
S24FE2400e
Active Level 7
Galaxy A
Eksik bilgi vermiş grafik birimi yani gpu amd mimarisini kullaniyor sadece. Üretim yok Samsung üretiyor yine. Mesela a36 a56 dan daha mantıklı snapdragon var onda
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
👍🏿
0 Likes
XSUİT
Active Level 9
Galaxy A
Samsung der geçerim. Bazı kişiler acelem var diyerek pilin tam dolmadan şarj soketini çıkarıyolar. Bence o tarihten bu zamana göre iyi dayanmış. Android telefon her zaman favorim olmuştur. Apple kullanmışlığım hiç olmadı. Samsung der tek geçerim. Şarj aletide çok önemli. 5RdwRan0Ve.jpg