cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil seviyesi

(Topic created on: 07-30-2024 06:37 PM)
219 Views
Gökhan37
Active Level 6
Options
Galaxy A

Samsung galaxy A54 dün fabrika ayarlarını sıfırladıktan sonra bugün 16:45 de şarjdan cıkardım telefonu %100 sadece mobil veri kullanarak whatsapp-arama-sahibinden.com vs uygulamalarını kullanmama rağmen şuan 18:45 ortalama 2 saate yakın süre oldu hala şarjim %100 

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonu yeniden başlatmayı deneyin
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Durumu foruma yazdıktan sonra 99 a düştü yeniden baslattım yine 99 :)))
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
Normal bi durum. 100'den 99'a düşmesi biraz daha geç olur herzaman. Tabi 2 saat aralıksız bi şekilde telefonu hiç elinden bırakmayıp oynadıysan o çok normal değil. Ama 2 saat içinde aralıklarla telefonla uğraştıysan çok normal
Gökhan37
Active Level 6
Galaxy A
Yok aralıklarla kullandım bereketli geldi o yüzden 😅
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
O zaman normal kardeşim 😄
0 Likes
özgür_s21fe
Active Level 10
Galaxy A
Dediğiniz samsung telefonlarda geçerli değil 100den 99a düşmesi birkaç dakika alır 100 95 arası hızlı gidiyor asıl. Xiaomide iphoneda yavaş gidiyor samsung sonradan dengeliyor
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
Ben şuan apple kullanıyorum ama bundan 4-5 ay öncesine kadar hayatım boyunca samsung kullandım. Hatta S seriside kullandım A seriside kullandım. Bende durum hep dediğim gibiydi. Hala da şuan membersa giriş yaptığım yedek telefonum samsung. Eski bir cihaz olmasına rağmen (A70) durum bu cihazda bile aynı.
0 Likes
özgür_s21fe
Active Level 10
Galaxy A
İlginç samsung cihazlarda 100den 95e hızlı düşmesi sorunundan şikayet eden çok fazla kişi var bendede öyle. Youtubedan telefon pil testi videoları izliyorum her zaman samsung direkt 99a düşüyor sonra 93 95ken diğer markalar 97 99da falan oluyor hiç sekmez hep samsung hızlı gidiyor
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy A
100'den düştükten sonra dediğin doğru. 95'lere 93'lere diğer markalara göre hızlı düşüp sonradan dengeliyor. Ama 100'den 99'a düşmesi diğer markalarda olduğu gibi uzun sürüyor. En azından bende hep öyle oldu.
0 Likes