cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pil sağlığını doğru mu ölçmüş

(Topic created on: 02-28-2022 09:59 AM)
280 Views
Rəşad Qasımlı
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar.Samsung A70 telefonumda "accubattery" uygulaması vasıtasıyla pil sağlığını ölçtüm,sağlık seviyesi %76 olduğu gösteriliyor.Sizce,bu doğru ölçüm mü?

Screenshot_20220228-102719_AccuBattery.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Rəşad Qasımlı,

3. parti uygulamalar üzerinden alınan test sonuçları, Samsung tarafından değerlendirmeye alınamamaktadır. Bu testler, her zaman doğru sonuçlar vermeyebilir. Kullanmış olduğunuz uygulama ve test sonuç verilerini inceleyebilmemiz için görselleri ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın sistem verileri üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkteki adımları takip ederek, geri bildirim gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

3 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
3 parti uygulamalara fazla inanmayin dogruluk yoktur
kingkong0
Active Level 10
Galaxy A
Bende yükledim bu uygulamayı fakat bende gözükmüyor böyle sayılar acaba nedeni nedir?
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Rəşad Qasımlı,

3. parti uygulamalar üzerinden alınan test sonuçları, Samsung tarafından değerlendirmeye alınamamaktadır. Bu testler, her zaman doğru sonuçlar vermeyebilir. Kullanmış olduğunuz uygulama ve test sonuç verilerini inceleyebilmemiz için görselleri ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın sistem verileri üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkteki adımları takip ederek, geri bildirim gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​