cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pil sağlığını öğrenme

(Topic created on: 04-21-2024 07:55 PM)
557 Views
ASLAN_AKBEY
Expert Level 2
Options
Galaxy A

MERHABA ARKADAŞLAR;
Belki bir çoğunuzun bildiği bir uygulama
Lakin bilmeyenler için anlatayım:
Bu uygulama;
image

Cihazınız şarj esnasında ki w(volt)'dan
Şarjdayken girdiğiniz uygulamarın tükettiği pile kadar hepsini söylüyor.
En önemlisi !!!yaklaşık 10 şarjdan sonra cihazınızın PİL SAĞLIĞINI gösteriyor .
Çok basit bir arayüzü var zaten sizinde kurcalamanızı istiyorum ...
PİL SAĞLIĞINI maalesef members TANILAMA kısmında net göstermiyor.
Umuyorum ki gelen güncellemeler ile SAMSUNGA'DA pil sağlığını öğrenme gelecektir çünkü bir çok marka güncellemeler ile telefonlarına bu özelliği VERİYOR ...
Uygulamada takıldığınız yerler varsa sorabilirsiniz;)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu uygulamayı ben de iyi zannediyordum ama maalesef öyle değil bu uygulamada benim pil sağlığım yüzde 93 falan mı ne çıkmıştı smart tıtordan baktırdım 99 çıktı yani bu uygulamalar çok hatalı ölçüyor ben de senin gibi doğru olduğunu sanıyordum ama maalesef değil onun için ben tavsiye etmem şahsen şimdilik

View solution in context

8 Comments
kral123
Active Level 7
Galaxy A
Bence samsung ilk yazılım sorunlarını düzeltmeli
ASLAN_AKBEY
Expert Level 2
Galaxy A
Kesinlikle 👍.
Cihazda çok fazla donma ve kasılmalar oluyor son 1 haftadır sıfırladık dan sonra düzeldi gibi.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu uygulamayı ben de iyi zannediyordum ama maalesef öyle değil bu uygulamada benim pil sağlığım yüzde 93 falan mı ne çıkmıştı smart tıtordan baktırdım 99 çıktı yani bu uygulamalar çok hatalı ölçüyor ben de senin gibi doğru olduğunu sanıyordum ama maalesef değil onun için ben tavsiye etmem şahsen şimdilik
ASLAN_AKBEY
Expert Level 2
Galaxy A
Ben bir kaç uygulamda kontrol ettim aslında dediğin gibi tam net göstermese de yakın bir değer söylüyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👍
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy A
Herkese 93-94 diyor demek ki benim de böyle çıkmıştı:) Üstelik arka planda çalışıyor ama belki 10 şarjdan sonra doğru sonucu veriyordur
Galaxy A
Accubattery pil sağlığını yaklaşık %5-10 civarı eksik gösteriyor ama yinede başarılı bir uygulama.özellikle hangi uygulama %kaç pil tüketmiş gösteriyor doğru baya ayrıca şarj olurken çektiği akımı ve pili harcarken tükettiği akımı da baya doğru göstetiyor.Samsungun cihaz bakımı kısmında malesef bunu doğru göstermiyor ama uygulamaların ne kadar süre kullanıldığı doğru.
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy A
Smart tutorun söylediği 99, bu uygulama 93 hata payı çok