cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil sağlığı

(Topic created on: 12-10-2024 04:52 PM)
201 Views
caglarA34
Active Level 7
Options
Galaxy A
26 Ekim'de 1.5 yıl garantili ikinci el olarak aldığım ve o gün %100 olan pil sağlığı, bugün aradığımda %90 çıktı. Çok şaşırdım açıkçası bu kadar hızlı düşüş garip geldi 
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
caglarA34
Active Level 7
Galaxy A
Bunu yetkili servisi samsung smart tutor üzerinden cihazınıza bağlanarak kontrol ediyor. 4447711 arayarak kontrol ettirebilirsiniz.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
meteA35
Active Level 6
Galaxy A
Ekran suren iyiyse sıkıntı yok
caglarA34
Active Level 7
Galaxy A
Ekran süresi fena değil tanımlama kısmında da iyi görünüyor ama hızlı düştü kesinlikle
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy A
Bu bilgiler sağlıklı değil. 1 ay sonra tekrar test ettir bir bakmışsın %100 olmuş. 😂😂😂
caglarA34
Active Level 7
Galaxy A
Valla bana acayip garip geldi normal değil bu sonuç. Pil sağlığı sistemi ne kadar sağlıklı o ayrı bir mevzu dediğiniz gibi bir bakmışsın %100 çıkıyor 2 hafta bir ay sonra falan
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy A
Daha bugün burada bir arkadaş yazdı pili düşükmüş tekrar aramış ölçtürmüş pil sağlığı yükselmiş.
0 Likes
caglarA34
Active Level 7
Galaxy A
Valla muhtemelen öyle bir sonuç olur gibi. Bu pil sağlığı sisteminin kendisi de pek sağlıklı, doğru sonuç vermiyor gibi duruyor.
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy A
Bunu nereden öğrendiniz hocam, site veya uygulamadan mı? Bir de sanırım one ui 7 de apple daki gibi görünecekmiş, oradan da bakarsınız (tabi ona 1 ay var min...)
0 Likes
Solution
caglarA34
Active Level 7
Galaxy A
Bunu yetkili servisi samsung smart tutor üzerinden cihazınıza bağlanarak kontrol ediyor. 4447711 arayarak kontrol ettirebilirsiniz.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam bende aradım samsung müşteri ama 24 saat sonra dediler ya çok değil mi sizce?
0 Likes