cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pil sağlığı öğrenme

(Topic created on: 04-20-2025 03:34 PM)
134 Views
Emirhn24_A35
Active Level 5
Options
Galaxy A

Şuan randevu alıp pil sağlığı öğrenemem. Kendimiz başka yerlerden bakabiliyor muyuz? % olarak öğrenmek istiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy A
Var ama uzun . Telefon uygulamasıni açıp *#9900# tuşlayin ve "run dumpsatate and copy to sdcard" seçeneğine basın . İşlem bittikten sonra dosya yoneticine girin > internal storage (muhtemelen hali hazırda açınca burasi gelecek ama gelmzse diye söylüyorum) > log > dumpstate dosyasını açın . Ardından dumpsatete > dumpstate.txt notunu açın . Notu açtıktan sonra "mSavedBatteryAsoc" yazısını bulun , bu yazının karşısındaki sayı sizin batarya sağlığıniz olacaktır .

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Berkay_
Active Level 10
Galaxy A
Neden randevusuz yapamıyorsunuz?
0 Likes
Emirhn24_A35
Active Level 5
Galaxy A
Telefon şuan elimde başka zaman bakamayacağım için şuan öğrenmek istiyorum. Yöntem varsa söyleyebilirsiniz.
0 Likes
Berkay_
Active Level 10
Galaxy A
Hayır bulunmuyor. Yarın icin randevu alıp teknik sistemin cihaza bağlanmak için smart tutor yüklü olmalı bi kod size söyleyip giriş yapiyorsunuz işlem bu kadar onun dışında ogrenemezsiniz.
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy A
Bulunuyor . Sadece teknoloji ile görece daha fazla ilgilenen kesim biliyor .
0 Likes
Solution
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy A
Var ama uzun . Telefon uygulamasıni açıp *#9900# tuşlayin ve "run dumpsatate and copy to sdcard" seçeneğine basın . İşlem bittikten sonra dosya yoneticine girin > internal storage (muhtemelen hali hazırda açınca burasi gelecek ama gelmzse diye söylüyorum) > log > dumpstate dosyasını açın . Ardından dumpsatete > dumpstate.txt notunu açın . Notu açtıktan sonra "mSavedBatteryAsoc" yazısını bulun , bu yazının karşısındaki sayı sizin batarya sağlığıniz olacaktır .
0 Likes
Berkay_
Active Level 10
Galaxy A
Şu en alttaki mi?1745153476544.jpg
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy A
Evet
0 Likes
Berkay_
Active Level 10
Galaxy A
İlk dediğiniz bölüme girince bir şey yazma yeri çıkıyor direkt Ok basmam mı gerekiyor yoksa bir şey yazılması lazım mı?
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy A
Log kaydının hangi isimde olusturulmasini istediğinizi soruyor . Hiç bir şey ellemeden devam edebilirsiniz işleme
Sonuç da böyle gözüküyor (fotografda yanlış yeri secmisim , mavi ile seçili yerin üstü sizin bakmanız gereken )1745153782398.jpg
0 Likes