cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil kullanım

(Topic created on: 08-19-2024 01:10 PM)
295 Views
omerozbayy
Active Level 2
Options
Galaxy A

One UI 6.1 güncellemesinden sonra A35 telefonumun pil kullanım süresi inanilmaz düştü, kendim de farkediyordum. Daha sonra pil kullanımına baktığımda one ui ana ekranının çok fazla pil tükettiğini gördüm. Yeni güncellemeden sonra aynı sorunu yaşayanlar var mı?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba omerozbayy,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Siberizm
Active Level 4
Galaxy A
One UI verilerini temizleyip kullanmayı deneyin
omerozbayy
Active Level 2
Galaxy A
Nereden temizleyebilirim
0 Likes
Siberizm
Active Level 4
Galaxy A
Ayarlardan Uygulamalar sekmesine girin. One UI Ana Ekranı aratması yaparak depolama sekmesine girin. Önbellek ve Verileri Temizle seçeneğine tıklayın
0 Likes
omerozbayy
Active Level 2
Galaxy A
Bütün ana ekranda ayarlarım, uygulamaların yerleri değişti. Umarım pil konusunda işe yarar da boş yere silmiş olmam verileri
0 Likes
BurakCihan
Active Level 4
Galaxy A
Sayın kardeşim,

Samsung S24ultura model telefonumuzun pil kullanımında sorunlar yaşamaktayız. Pil ömrü oldukça kısa ve sürekli olarak şarj etmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca, arayüzde bazı sorunlar ve hatalar bulunmaktadır. Bu sorunların bir an önce çözülmesini talep etmekten bizi duyan yok oyüzden samsung amiral gemilerinde bile ay ışığının sorun var ..

Saygılarımızla,

omerozbayy
Active Level 2
Galaxy A
Can sıkıcı bir durum. Sağolun.
0 Likes
Mert14
Active Level 7
Galaxy A
Sizdeki mavi olmus renkler bizde yesip nasi yaptiniz?
0 Likes
omerozbayy
Active Level 2
Galaxy A
Ben aldığımdan beri böyle, telefon rengiyle alakalı olabilir belki. Sizinki hangi renk?
0 Likes
Mert14
Active Level 7
Galaxy A
Telefon rengiyle alaki olamaz sizden bisey istesem buranin ssni atabilirmisinizM1724062924054_1724062924048_0.jpg
0 Likes