Original topic:

Pil kullanımı süre sıfırlama

(Topic created on: 07-02-2025 05:34 AM)
469 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Günaydın arkadaşlar💐,

sağlıklı bir gün dilerim.
Telefonum A34 one ui 7 yazılımı düzeltme yaması sonrası pil kullanımı sayacı pil %49 a gelince kullanım süresini sıfırladı ,ekteki fotoğraflar da görüldüğü gibi telefon kullanım sırasında hiç şarja takılmadı.
İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyorum kullanım esnasında pil şarja takılısa sayaç sıfırlanır ama en son 1 gün iki saat önce şarja takıldı yazısıda sıfırlanır.
Bu ekran görüntülerinde de açıkça görülmektedir,bu sorunu daha önce yaşayan varmı?.
Saygılarımla 
Kemsa

image

image

6 Comments
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Gece 12den sonra sıfırlar
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Günaydın,
İmkansız bu güne kadar böyle birşey olmadı ,eğer olsaydı burada toplam pil süresi paylaşan arkadaşlar pil kullanım sürelerini 10 saat 11 saat diye görüntülerle paylaşamazlardı
Örnek gündüz saat 18 de şarj edilen pil gece saat 24 de sıfırlarsa kullanım süresinin 6 saati havaya gider bu şartlar altında nasıl olurda 9 saat 20 dakika diye pil döngüsü paylaşabilirler,kullandığını da üstüne koyarsa o zaman 15 saate tekabül eder,kısacası bu tez bence yanlış.
Bu durum daha önce hiç olmadı.
Alakanıza teşekkürler 🙏 💐
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Usta 12den sonra her daim sıfırlanır ekran süresi atanlar ona göre pili doldurup ayarlıyor 😊
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
O zaman biz bu pilleri 17 saate yakın kullanıyoruz😊.
Ama bu pil konusunun çok sıkı takipçisi olduğum için bu kadar iddialı yazıyorum ben her daim pil süresini sürekli kontrol ederim, pil suresinin gece 12'den sonra sıfırlandığını bugüne kadar hiç görmedim ve bunu defalarca bir buçuk yıldır telefonu aldığımdan beri izledim.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
"Son şarjdan bu yana" verilerine bakarsanız pilinizi doldurduğunuz şarj yüzdesinden itibaren kaç saat gittiğini görebilirsiniz. Bu veri sıfırlanmaz
UMUT_UĞURLU
Expert Level 5
Galaxy A
Gece 12de sıfırlanıyor