Original topic:

Pil kullanımı hakkında danışma

(Topic created on: 10-25-2025 10:47 PM)
229 Views
thewarningsevenadam
Active Level 8
Options
Galaxy A

Dostlar selam Honor 200 cihazımdan A54e geçtim one ui 8i deneyimlemek istediğim için ama şöyle bir sıkıntı var bu cihazın pili çok hızlı bitiyor sıfırladım bir sürü uygulama kurdum belkide o yüzden olabilir ama sizler ne yapıyorsunuz bu pil süresini arttırmak için aşağıya bırakıyorum ekran süremi dalga geçer gibi süre gerçekten sunuda belirteyim hep mobil verideydim ve konum her zaman açıktı aodda dokununca göster şeklinde ayarlı 

image

19 Comments
korbaykus111
Active Level 4
Galaxy A
Hocam s25+ var aynı ekran sürelerini alıyoruz rezillik cidden
Galaxy A
Nasil yahu olamaz böyle bir şey ama 😂
0 Likes
korbaykus111
Active Level 4
Galaxy A
**bleep** durum1761423131882.jpg
0 Likes
Galaxy A
Sıkıntılı bir durum...
0 Likes
Galaxy A
Normal bir süre
Galaxy A
😮
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kurulum aşaması sırasında pil tüketimi biraz fazla olur.
0 Likes
Galaxy A
Kurulum bitti ama çoktan bu ilk günüm
0 Likes
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
Hocam kurulumda açık olarak karşımıza çıkan bazı ayarlar var, genelde kullanılmayan ama şarj yiyen ayarlar. Mesela diğer bağlantı ayarlarında yakınlardaki cihazları arama açıktır ve cihaz sürekli yakınlarda başka cihazları arar ki bu şarj yer, kullanılacağı zaman açılabilir bu kapatın bunu. Yine aynı yerde diğer bağlantı ayarlarında yazdırma hizmeti açıktır ki bu da açıkken cihaz sürekli etrafta yazıcı arar ve bu eylem şarj tüketir, bunu da mutlaka kapatın, yazıcıdan birşeyler çıkartmak isterseniz aktif edersiniz. Yine ayarlarda Google hizmetlerde cihazlar bölümünde ayrıca Google tarafından yakınlarda cihaz araması aktiftir, bu da kullanılmadığı zamanlarda açık ise boşa şarjı tüketir, kapatılabilir. Google hizmetlerde gizlilik bölümünde kullanım ve teşhis bilgilerini Google'a gönderme seçeneği de aktiftir ki bu da şarj tüketir, kapatılabilir, isteğe bağlı açık da tutulabilir ama üstte ilk başta söylediğim iki ayarı mutlaka kapatmalısınız
0 Likes