cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pil Yüzde Dengesizliği

(Topic created on: 03-09-2022 05:22 AM)
296 Views
ScarlettJohansson
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar Arkadaşlar hayırlı geceler cihazın Pil yüzdesi 74'dü cihazı yeniden başlatım 91'e çıkmış ne bu olay tam olarak anlam veremiyorum pilim'de bir problem varmıdır yüzdeler stabil düşüyor ne ile alakalı kalıcı ve kesin çözümü var mı arkadaşlar.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ScarlettJohansson,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
Nurellaaa
Active Level 3
Galaxy A
Bir cihazi sıfırlaya bilirsin iki internette de var batarya kalibrasyonu yapıp deneye bilirsin bunlarla cozulmuyorsa servis noktasını ziyaret et genellikle şarj soketi ve batarya değişimi ile çözülüyor bu dediklerimle çözülmezse
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy A
Şarj kalibrasyonunu dene youtube'da var
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ScarlettJohansson,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD