Original topic:

Pil Sorunu

(Topic created on: 10-18-2025 04:17 PM)
252 Views
mustafacan0929i
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

ortalama her gün böyle günde 2 kez şarj gerekiyor kullanımda 1 yıl oldu telefonu alalı normal mi? cihaz a55 256gb 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
__S24FE__
Expert Level 5
Galaxy A
Buraya konu yazarak zaman kaybetme kardeşim burada ki çoğu kullanici burayı sosyal medya gibi kullaniyor ve 0 bilgi birikimleri var tabii bu dediğim %90 lık bir dilim

%10'u daha tecrübeli ve teknolojik anlamda daha donanımlılar

Bu arada pil òmrünü arttırmaya yönelik video atayım sana incele sana uyanları ayarla en az 2 saat f@rk edecektir. 🙏

View solution in context

15 Comments
Galaxy A
Sanıyorum ki normal değil, bende s21 kullanıyordum ve günde 2 gerektiğinde 3 kez şarj ediyordum. Değiştim ikinci el s24fe aldım. Hayatım değişti 😅 sizinkine benzer süreler alıyordum bende
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A34 kullanıyorum günde 3 defa 15 80 yada 90 şarj yapıyorum Normalmi cihazı çok kullanıyorum
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Senin pil yakında mefta olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Batarya normal Ya Şişmemiş
0 Likes
Galaxy A
Dediğim gibi benim s21 de aynı şekilde. Değiştirdim artık akşama kadar şarj diye bir sorunum kalmadı.
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Normal değil ben eski cihazla oyun oynayarak 7 aldım bugün 1760795595977.jpg
Galaxy A
a serisinde genel olarak oldugunu duydum böyle sorunların cozüm var mı bildiğin?
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Hayır bazı cihazlarda işlemci ve yazilım iyi dengelendiğinden daha fazla ekran alinabiliyor a24 a56 lar a serisinde en iyi ekran sürelerine sahip test ettiğim kadariyla diğerlerini pek bilmiyorum bazilari da kötü ekran süresi olarak cihazdan cihaza değişiyor araştirip almak lazim yada yeni guncellemeleri beklemek lazim
Solution
__S24FE__
Expert Level 5
Galaxy A
Buraya konu yazarak zaman kaybetme kardeşim burada ki çoğu kullanici burayı sosyal medya gibi kullaniyor ve 0 bilgi birikimleri var tabii bu dediğim %90 lık bir dilim

%10'u daha tecrübeli ve teknolojik anlamda daha donanımlılar

Bu arada pil òmrünü arttırmaya yönelik video atayım sana incele sana uyanları ayarla en az 2 saat f@rk edecektir. 🙏