BARSUA255G
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar benim telefonum A25 5G telefonum kapalı olsa bile şarjım azalıyor neden?
8 Comments
A_samet
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Merhaba BARSUA255G !
● Telefonundan Ayarlar ‐> Pil -> pil grafiğini altındaki uygulamalar ile atabilir misin?
● Ayarlar -> Yazılım güncellemesi -> Son Başarılı Güncelleme bölümünden ekran görüntüsünü atar mısın?
● Telefonundan Ayarlar ‐> Pil -> pil grafiğini altındaki uygulamalar ile atabilir misin?
● Ayarlar -> Yazılım güncellemesi -> Son Başarılı Güncelleme bölümünden ekran görüntüsünü atar mısın?
Zagortenay
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Samsung kullanıyorsun alış buna. Yada sat kurtul başka yolu yok
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Sanki diğer cihazlar kapalı halde sonsuza kadar aynı şarj seviyesinde kalıyormuş gibi, sadece Samsung öyleymiş gibi bir izlenim vermeyelim; lütfen bilgisizce yorum yapmayalım.
Zagortenay
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Gayet bilgili yorum yapıyorum . Teknolojik cihazlar konusunda benim bilgimin yarısına bile sahip olmadığına eminim. Çevremde Xiaomi 14t pro iPhone 13 vivo x200 fe kullanan arkadaşlarımla S24 FE cihazımı aynı koşullarda defalarca kiyasladim. Ve şunu anladım şuan pil tüketimi konusunda en vasat marka Samsung tartışmasız şekilde hemde
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
O zaman önceki yorumunuzda biraz bilgisiz davranmışsınız. Ayrıca, tanımadığın veya bilmediğin insanlara hemen “bilgisiz” diyemezsin; böyle bir iddiada kimse bulunamaz.
Bunun dışında, ben Samsung’un batarya konusunda iyi olduğunu söylemiyorum zaten. Mesela, silikon-karbon batarya teknolojilerini kullanmamaları büyük bir eksik ve batarya konusunda geride kalmalarının en önemli sebeplerinden biri. Tabii, her şey batarya kapasitesiyle ilgili değil; verimli bir işlemci kullanıyorlar, ama yazılım pil optimizasyonunda biraz eksik kalıyor. Bunun dışında şarj hızları da malum.
Bunun dışında, ben Samsung’un batarya konusunda iyi olduğunu söylemiyorum zaten. Mesela, silikon-karbon batarya teknolojilerini kullanmamaları büyük bir eksik ve batarya konusunda geride kalmalarının en önemli sebeplerinden biri. Tabii, her şey batarya kapasitesiyle ilgili değil; verimli bir işlemci kullanıyorlar, ama yazılım pil optimizasyonunda biraz eksik kalıyor. Bunun dışında şarj hızları da malum.
Zagortenay
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Sen bilgisiz diyorsun ya tanımadığın kişilere. Kimin bilgili bilgisiz yorum yaptığına sen karar veremezsin. Verirsen bende senin bilgi kapasiten hakkında hüküm verme hakkına sahip olurum demektir.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
**bleep** ettiysen, o yorumun özelinde öyle dedim.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy A
Normal.