Original topic:

Pişmanlık

(Topic created on: 07-16-2024 11:57 AM)
861 Views
zuratti
Active Level 2
Options
Galaxy A
1 ay önce Samsung a35 5g aldım almaz olaydım ne ısınması bitti ne de şarj problemi, diyaliz makinesine bağlı böbrek hastası gibi şarja takılı dolaşıyorum acilen telefonu iade almanızı rica ediyorum, bu mesajı yazarken telefon ısınır mı ya
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Sistem "f a r k" kelimesini sansürlüyor. F a r k etmediğiniz etken derken mesela sizde sistem kaynaklarını sömüren bir uygulama yüklüdür, pili bitirir ve ısınmasına sebep olur. Veya cihazınız Wi-Fi/mobil veri sinyalini rahat alamıyordur, sinyale ulaşabilmek için kendisini zorluyordur.

A35 de o kadar da yeni, 1-2 haftalık bir cihaz değil. Kronik bir sorunu olsaydı çoktan burada sürekli A35 cihazım ısınıyor gibi gönderiler görmeye başlardık.
0 Likes
zuratti
Active Level 2
Galaxy A
Anladım, peki 1 aylık telefon zaman geçtikçe pil **bleep** eder mi yani çabuk bitmeme konusunda
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlarda pil kısmına girince orada kullanım özellikleri öğreniliyor diye bir şey yazıyor mu? Eğer yazıyorsa kullanım özelliklerini öğrendikten sonra piliniz birazcık da olsa daha fazla gidecektir. Adaptif pil tasarrufunu açmak isteyebilirsiniz, onun faydasını görüyorum.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Hocam 2023 de üretilen S22 serisinde kronik problem yok,2022 de üretilen tüm s22 serisi kronik problemli
emirasoglu
Active Level 5
Galaxy A
Bende 1 hafta önce aldım dedikleriniz bende yok 6.5 saat ve üstü ekran süresi alıyorum 1 günü çok ama çok rahat çıkarıyor şu an bile sabah 7 de çıkardım şarjdan %90 da ısınma sorunum filanda yok
Oyun filan oynuyorsanız bilemem ama zaten oyun için uygun değil
emirasoglu
Active Level 5
Galaxy A
Ve bir de Antalya'da yaşıyorum yani :)
zuratti
Active Level 2
Galaxy A
Çok iyi bir zaman değil 6.5 saat buna konuşma ve nette takılma eklenirse baya kötü, kullanıma bağlı hiç kullanmayan sadece alo alo diyen biri için şarj problemi olmaz zaten
0 Likes
emirasoglu
Active Level 5
Galaxy A
Yani sosyal medya kamera email dizi film bunlar yetiyo zaten, daha kapsamlı bi işiniz varsa tabiki başka model bakılır
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
6.5 saat ekran süresi çok kötü,ben bile A34 ümde 10 saat 27 dakika hatta 11 saat 7 dakika gibi süreleri gördüm
0 Likes
emirasoglu
Active Level 5
Galaxy A
6.5 ve üzeri dedim zaten ki ondada dizi izlemiştim tüm gün 8 9 saat alıyor zaten çok rahat akşam ss atarım hatta