Original topic:

Pişmanlık

(Topic created on: 07-16-2024 11:57 AM)
837 Views
zuratti
Active Level 2
Options
Galaxy A
1 ay önce Samsung a35 5g aldım almaz olaydım ne ısınması bitti ne de şarj problemi, diyaliz makinesine bağlı böbrek hastası gibi şarja takılı dolaşıyorum acilen telefonu iade almanızı rica ediyorum, bu mesajı yazarken telefon ısınır mı ya
24 Comments
ynsemr
Active Level 5
Galaxy A
Hocam samsung alacaksan sadece s serisi öneririm a serilerinin hepsinde oluyor
zuratti
Active Level 2
Galaxy A
Tesekkur ederim Bilmiyordum bilseydim alırmıydım ya , keşke almasaydım rezillik
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
A34 de yok,A52S 5G de yok,A73 de yok daha birçok model sayarım sana A serisinin tamamında yok
Ekremerhan
Active Level 7
Galaxy A
Bende 5 gün önce aldım a35 evet ısınıyor ama şarjı bir günü rahat çıkartıyor telefonum
zuratti
Active Level 2
Galaxy A
Anladım peki fazla kullanmiyor olabilir misiniz, mesela ben oyun falan oynamam hiç sadece sosyal medya takibi şarjı bitecek diye video bile izlemiyorum ama yeri geliyor gün de 2 kez şarja takıyorum ,bu sıfır telefon için çok can sıkıcı doğrusu
0 Likes
Ekremerhan
Active Level 7
Galaxy A
Bende oyun oynamıyorum hiç ara ara YouTube dan video izliyorum sosyal medya kullanıyorum
0 Likes
Ekremerhan
Active Level 7
Galaxy A
Pil kullanımım 1721122527911_1721122527895_0.jpg
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Nasıl oluyor anlamıyorum ama aynı modeli kullanan kullanıcılarda bile farklılıklar olabiliyor. Mesela bende A51 var ama hiçbir ısınma ve şarj problemim yok. Sizde S22 gibi kronik bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü A35'inden memnun olan kullanıcılar da var. Demek istediğim bence sizin **bleep** etmediğiniz bir etken var o yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. S22 gibi kronik bir sorun olsaydı her A35 kullanıcısında olurdu.
zuratti
Active Level 2
Galaxy A
Bilmiyorum anlamış değilim, ben iş icabı video harici normal telefon kullanıcısıyım görüşme msj sosyal medya gibi sıradan olması gereken şeyler ama yeri geliyor gün de 2 kez şarj etmek zorunda kalıyorum, başka bir markadan geçtim aşırı rahatsız oldum , A35 yeni çıktığı icin kronik sorunları bilinmiyor yada yavaş yavaş ortaya cikiyor olabilir mi ,arada bleep etmediğim etken derken anlamadım dogrusu