TFKCGalaxyA24
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
One UI 7 ile birlikte tamam ana uygulamalar ekranındaki arama çubuğunu tek elle kullanımı kolaylaştırmak adına aşağı indirmişler eyvallah alıştık zamanla,
ama pencere ekranındaki arama çubuğunu neden kaldırıyorlar kardeşim, kime ne zararı vardı. Epey kullanışlı oluyordu en azından benim için. Örneğin aynı anda başka bir uygulama ile birlikte YouTube gibi arka planda çalışmayan diğer bi uygulamayı ufak pencere modunda kullanırken, kolayca pencereler ekranına gelip uygulama araması yapıp başka uygulamalara kesintisiz ve hızlı geçişler yapma imkanı varken, şimdi ana ekrana gelip,-ki YouTube simge durumuna küçülüp videoyu durduruyor- ordan da uygulamalar ekranına sonra arama çubuğu sonra uygulamayı ara gir sonra YouTube'un küçülen simgeye tekrar tıkla küçük pencereyi ekranın kenarından çıkar videoyu tekrar devam ettir, tekrar ekranın kenarına at vs. vs. uğraştırıyor her seferinde.
Barı yukarı taşıyamıyoruz tamam, bunu da mı geri getiremiyoruz, yok mudur yolu?
1 Comment
TFKCGalaxyA24
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-17-2025 06:24 PM in
Galaxy A
Benzer sorunu yaşayanlar için:
Üst panelde eski usûl 6'lı ayarlar satırında 6.sını "Finder" olarak ayarladım, sanırım şimdilik iyi oldu, aynı işlevi görüyor en azından, alışacaz artık.
Bugüne kadar bu kadar üstüne düşmediğim için sanıyorum, yeni aklıma geldi 😂
Üst panelde eski usûl 6'lı ayarlar satırında 6.sını "Finder" olarak ayarladım, sanırım şimdilik iyi oldu, aynı işlevi görüyor en azından, alışacaz artık.
Bugüne kadar bu kadar üstüne düşmediğim için sanıyorum, yeni aklıma geldi 😂