cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Peşi sıra testler - A34

(Topic created on: 3 weeks ago)
219 Views
caglarA34
Active Level 8
Options
Galaxy A
Düzeltme güncellemesi acil şart oldu. Kilit ekranı sorunu, batarya sorunu, recovery mode sorunu derken bir de kendi kendine kapanma sorunu baş göstermeye başladı. Ciddi bir düzeltme güncellemesi lazım hatta mümkünse yükleyenlere de dahil yeniden one ui 7 versinler 

image

9 Comments
-Alien-
Active Level 6
Galaxy A
Hocam. Cihaz. Çökmüş olabilir senin. Format at yada servis götürün İyi günler ;
-Alien-
Active Level 6
Galaxy A
Yedek. Cihaz. A34. Benimde. Sorun. Yok onda. GÜNCELLEME SONRASI. SIFIRLAMA. YAPIYORUM BEN ;
caglarA34
Active Level 8
Galaxy A
Çökmelik bir durum değil. One ui 7'den sonra hemen her A34'te aynı sorunlar var. Formatı güncellemenin ertesi günü attım fakat Hard reset olarak değil fabrika ayarlarına sıfırlama şekilde yaptım Hard reset Tuş kombinasyonu da çalışmıyor maalesef
-Alien-
Active Level 6
Galaxy A
Niye Bende aktif
caglarA34
Active Level 8
Galaxy A
Power tuşu+ ses açma veya kapama tuşu ikisi de son güncellemeden sonra devre dışı kaldı hiç etki etmiyorlar. Bilgisayara bağlanarak yapılıyor falan diyorlar da o da saçma direkt cihaz üzerinden yapılabilmeliydi. Hard reset daha da güven veriyordu
YasinS24FE
Expert Level 5
Galaxy A
A34 için iyi hazırlık var samsung bu hatadan ders çıkardı demek ki ondan peş peşe testler geliyor hocam
Ramocann
Active Level 3
Galaxy A
Umarım verilir. Sıkıntı yaşayan çok o cihazda. M34 var bende ve sıkıntısız, zamanında alırken a34 ile m34 arasında gidip gelmiştim, bu paylaşımları gördükçe iyi ki m34 almışım diyorum
caglarA34
Active Level 8
Galaxy A
A34 bu güncellemeye kadar hiç bir sorun çıkarmamıştı gayet f/p bazında çok başarılı. M34 için çok negatifim açıkçası hiç bir açıdan tatminkar bir cihaz değil. Bugün ikisi arasında kalsam yine a34 alırdım
Ramocann
Active Level 3
Galaxy A
Hocam ben çok memnunum oyun oynayan biri değilim günlük kullanım için ideal bir cihaz muhtemelen hiç problem yaşamıyorum maşallah diyim. Şarjı da başarılı 12 13 14 saatlere varan ekran süreleri alıyorum