cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

PARMAK İZİ HATA VERİYOR

(Topic created on: 12-14-2020 12:21 AM)
708 Views
basbasak
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum A7 2018. PARMAK İZİ HATA VERİYOR.  NE YAPABİLİRİM?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Members - Yardım al - İnteraktif kontroller - Parmak izleri bölümünden parmak izini kontrol edin. Testtede işlem gerekli uyarısı alırsan servise götürüp kontrol ettirmelisin. Testte sorun olmadıysa incelenmesi için hata raporu gönderebilirsin. Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından uygun konuyu seçip hata raporu gönderin.

View solution in context

11 Comments
Emn10
Active Level 6
Galaxy A
Ayarlardan biyometrik verilere girip parmak izini kaldırıp tekrardan ekleyebilirsin o da işe yaramazsa parmak izi sensöründe sıkıntı vardır
basbasak
Active Level 1
Galaxy A
Ayarlardan biyometrik verilerden parmak izini kaldıramıyorum da silemiyorum da parmak izini devre dışı bile bırakamıyorum :((
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Members - Yardım al - İnteraktif kontroller - Parmak izleri bölümünden parmak izini kontrol edin. Testtede işlem gerekli uyarısı alırsan servise götürüp kontrol ettirmelisin. Testte sorun olmadıysa incelenmesi için hata raporu gönderebilirsin. Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından uygun konuyu seçip hata raporu gönderin.
basbasak
Active Level 1
Galaxy A
evet işlem gerekli diyor neden peki sensör mü bozuldu anlamına geliyor bu?
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Sensörde donanımsal sorun olabilir, yukarda arkadaşında dediği gibi sıfırlamayıda deneyebilirsin. Tabi servise göstermen daha iyi olur.
umutozlu
Beginner Level 2
Galaxy A
hard reset sorununu çözebilir
basbasak
Active Level 1
Galaxy A
Telefonu da sıfırlamak istemiyorum ki bir sürü şey var...
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy A
Annemin j7 prime cihazında da sorun olmuştu cihazı sıfırladım düzeldi.
basbasak
Active Level 1
Galaxy A
Ya teşekkür ederim...
0 Likes