cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

🔋PİL SÜRESİ

(Topic created on: 06-10-2025 02:26 PM)
312 Views
Kudak
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba herkese.

A34 5G modelini kullanmaktayım. Pil süresi konusunda sorularım olacaktı. Pil süremi takip etmiyorum fakat eskiye göre çok daha fazla gidiyor ve günde 2 kere sarja takmak zorunda kalıyorum. Cihaz 15 aylık. Samsung servise gitsem aynı günde pil değişimi yapılabiliyor mu ücretsiz? Ya da gelecek olan güncellemeden sonra sıfırlamak sorunu düzeltir mi? Farklı alternatif öneriler varsa onlara da açığım.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
yedek alıp cihazı sıfırlarsan 1 - 2 haftaya düzelir.
Düzelmezse kısıtlamayı düşünebilir veya yeni yazılım bekleyebilirsin.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum

View solution in context

Solution
Galaxy A
Sıfırlama en son planda olmalı. Ön bellek temizliği yaptınız mı? Yapmadıysanız Youtube'ta "-telefon modeliniz- Wipe Cache Partition" şeklinde aratarak nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
Ön bellek temizliği cihazı rahatlatarak pilin daha uzun süre dayanmasına katkı sağlayabilir.

View solution in context

26 Comments
Galaxy A
Normal 2 kere takmak
Galaxy A
Benim 4 yada 5 buluyor
Galaxy A
Telefon tanılaması yapın. Eğer sorun çıkarsa garanti kapsamında bataryanızı değiştirebilirsiniz.
Telefon tanılaması için:
Samsung Members>Destek>Telefon Tanılaması
Kudak
Active Level 3
Galaxy A
Yaptım fakat pil durumumda herhangi bir sorun gözükmüyor. Kullanım sıklığımda gündüz zaten ofisteyim WhatsApp ve X dışında kullanmıyorum. Oyun oynamıyorum sadece günlük işlerde kullanıyorum.
Galaxy A
Yazılım hatası olabilir. Telefonu yeniden başlattınız mı daha önce?
Kudak
Active Level 3
Galaxy A
Evet. Fakat uzun zamandır sıfırlama yapmıyorum cihaza
Solution
Galaxy A
Sıfırlama en son planda olmalı. Ön bellek temizliği yaptınız mı? Yapmadıysanız Youtube'ta "-telefon modeliniz- Wipe Cache Partition" şeklinde aratarak nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
Ön bellek temizliği cihazı rahatlatarak pilin daha uzun süre dayanmasına katkı sağlayabilir.
Kudak
Active Level 3
Galaxy A
Ön bellek temizliğinde sanırım cihaz sıfırlanmıyor değil mi?
Galaxy A
Ön bellek temizliği sırasında doğru adımlar takip edilirse cihaz sıfırlanmaz. Yani veri kaybı olmaz.