cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oyun performansı için ne yapmalıyım?

(Topic created on: 04-22-2024 12:43 AM)
368 Views
Erdemiscan
Active Level 5
Options
Galaxy A
Oynadğım oyunlar genellikle ramı yüksek kullanan oyunlar ve bende bu sebebepten ötürü ram plus açık oynuyorum sizce yanlış mı yapıyorum cihazım Samsung a23 4gb ram
8 Comments
Galaxy A
gamebooster,oyun eklentileri kurup optimize yap,grafik ayarı için de optimize yap.
0 Likes
Erdemiscan
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkürler ram plusu açık tutmak mı daha mantıklı yoksa kapalı tutmak mı?
Galaxy A
ram 6gb altındaysa açık tut,6gb ve üstüyse kapat ama ram çabuk doluyorsa açık bırakmakta fayda var.
0 Likes
Erdemiscan
Active Level 5
Galaxy A
Tamamdır teşekkür ederim
0 Likes
rozenwise
Active Level 2
Galaxy A
yanlış yapmıyorsun ram plus işe yarayan bir özellik internette testleri var samsung ram plus diye aratıp bakabilirsin çok büyük katkısı var diyemem ama işe yaradı kesin
0 Likes
Erdemiscan
Active Level 5
Galaxy A
Bazı yerlerde oyun oynanırken fps düşüklüğü yaşattığını söylüyorlar şuanlık kendim deneceğim
0 Likes
rozenwise
Active Level 2
Galaxy A
Kanka oynadığın oyunlar yüksek ram istiyorsa ram plusın faydası olur ama çok yüksek ram istemeyen oyunlar oynuyorsan ram plus cihazı biraz yavaşlatabilir
Ne kadar çok ram o kadar çok işlenen bilgi demek işlenen bilginin çok olması cihazı biraz yavaşlata bilir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
4 gb ramli telefondan üstün performans isteyen oyunları oynarken kasmamasını beklemek hata olur. Bunun için o tür oyunları sıkıntısız oynamak istiyorsan en az 8 gb ramli ve işlemcisi snapdragon 880 ve üzeri olan telefonlardan almalısın
0 Likes