cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Overclock Arayüzü hızlandırır mı?

(Topic created on: 03-25-2025 07:19 PM)
305 Views
Ecrịn
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Hem A52 hem de S25'i kullandım ve ikisi arasında arayüz hızı olarak bariz **bleep** var. İki cihazında rami yüksek ve depolamaları boş. Bunun işlemci den kaynaklı olduğunu biliyorum ama acaba A52'ye Overclock yapmak arayüz hızını artırırmı? Zaten çok fazla telefon kullanmıyorum batarya süresi önemli değil

21 Comments
Galaxy A
S25 gibi birsey bekleyemezsin tabi ama artar bence
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy A
Zaten arayüz hızları çok yakın, s25'i kullandıktan somra a52'ye dönmek garip hissettirdi
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Animasyonları Kapatabilirsin
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy A
Aslında telefon kasmıyor, arayüz gayet iyi. Ancak acaba s25'in hızına yaklaştırabilir miyim diye düşündüm
0 Likes
RockCharT
Active Level 7
Galaxy A
Genel performans artar ama bu sana aşırı ısınma ve pil tüketimi olarak geri döner. Mesele sadece işlemci hızı falan değil mimari farkları da etkiler. Değeceğini zannetmiyorum.
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy A
Telefonu tek kullanım amacı members,youtube ve arama yapmak. Onun haricinde hiç oyun vs. Yok. O yüzden batarya ve ısınma gibi çok problem değil. Tabi arayüzde aşırı ısınma yaparsa sorun tabi
0 Likes
RockCharT
Active Level 7
Galaxy A
O zaman ne gerek var ki boşa riske atmaya. Yapılan işlemler ağır değil onun yerine işlemci kullanan gereksiz şeyleri kaldırıp arka plan uygulamalarını kısıtlamak daha mantıklı.
Galaxy A
Overclock yaparsan performans artar ama cihaz çok fazla ısınabilir
Anillzs
Active Level 6
Galaxy A
Telefona overclock önermiyorlar işlemci ve batarya ömrünü bitiriyor.
Önerim stabil az ram yiyen custom romlar.