Resolved! Solved

Original topic:

Otomatik Kapanma

(Topic created on: 05-10-2026 02:51 PM)
404 Views
QQ1E
Active Level 2
Options
Galaxy A

Telefonumda otomatik optimizasyon kapalı olmasına rağmen telefonum neden kendi kendine kapanıyor?

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Aamon
Active Level 7
Galaxy A
Telefonun otomatik optimizasyon kapalı olmasına rağmen kendi kendine kapanıyorsa büyük ihtimalle ya otomatik yeniden başlatma açık, ya da bir uygulama/ısınma/pil sorunu vardır; Ayarlar > Cihaz bakımı > Otomatik optimizasyon > Otomatik yeniden başlatma yolundan özelliğin tamamen kapalı olduğundan emin olmanı, ardından telefonu Güvenli Mod’da bir süre kullanıp (sorun yoksa son yüklediğin uygulamaları silerek) ve pil–ısı durumunu kontrol ederek denemeni öneririm, düzelmezse mutlaka Samsung yetkili servise görün derim.

View solution in context

Solution
terzi
Expert Level 3
Galaxy A
Pil sorunu olamazmj anı kapanma bazen çok çalışma dan da yapabilir ama pil bitiyor dur

View solution in context

Solution
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy A
Otomatik Optimizasyonu aç bundan sonra kapanmaz kapansa da sadece sen uyurken kapanır 😂

View solution in context

Solution
Raito
Active Level 6
Galaxy A
Cihazı adb ile pc ye bağlayıp neden çöktüğünü öğrenebilirsin

View solution in context

Solution
Raito
Active Level 6
Galaxy A
Pil düşük bir ihtimal.
Eğer yere düşürdüyseniz bi yere çarptıysanız benim öyle oldu şu an cihazım günde 15 defa kendine reset atıyor sizde de donanım arızası olabilir bunuda bi pc varsa adb ile öğrenebilirsiniz

View solution in context

Solution
Raito
Active Level 6
Galaxy A
İyi o zaman şu yeniden başlatma meselesi benim baya canımı sıkıyor o yüzden takıldım biraz.
Eğer sizde büyük bi problem arz etmiyorsa sorun değil o halde

View solution in context

23 Comments
Galaxy A
Çöküyor
QQ1E
Active Level 2
Galaxy A
Nasıl Çöküyor
0 Likes
Galaxy A
Bildiğiniz sistem çöküyor
QQ1E
Active Level 2
Galaxy A
Telefonda bir çok ayarı test ettim ama çökmeye rastlanmadı .Muhtemelen pilden kaynaklı olabilir.
0 Likes
QQ1E
Active Level 2
Galaxy A
Telefon daha yaklaşık 2 yıldır bende
0 Likes
Solution
Aamon
Active Level 7
Galaxy A
Telefonun otomatik optimizasyon kapalı olmasına rağmen kendi kendine kapanıyorsa büyük ihtimalle ya otomatik yeniden başlatma açık, ya da bir uygulama/ısınma/pil sorunu vardır; Ayarlar > Cihaz bakımı > Otomatik optimizasyon > Otomatik yeniden başlatma yolundan özelliğin tamamen kapalı olduğundan emin olmanı, ardından telefonu Güvenli Mod’da bir süre kullanıp (sorun yoksa son yüklediğin uygulamaları silerek) ve pil–ısı durumunu kontrol ederek denemeni öneririm, düzelmezse mutlaka Samsung yetkili servise görün derim.
QQ1E
Active Level 2
Galaxy A
Otomatik optimizasyon kapalı, herhangi bir uygulama yüklemedim var olan uygulamalar telefon kapandığı zaman normal bir ısısı vardı.
0 Likes
QQ1E
Active Level 2
Galaxy A
Bu arada baktım otomatik yeniden başlatma da kapalı.
0 Likes
Solution
terzi
Expert Level 3
Galaxy A
Pil sorunu olamazmj anı kapanma bazen çok çalışma dan da yapabilir ama pil bitiyor dur