cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Orta sınıf bir model kasma yavaşlama yapmadan kaç yıl boyunca kullanıcıya yeter.

(Topic created on: 09-11-2023 11:31 AM)
471 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Selamünaleyküm herkese. A54 a53 a73 a33 a34 a24 modeller gibi telefonların performansı bir kullanıcıya kasma donma yapmadan kaç yıl boyunca yeterli gelir Mesela örnek veriyorum x0 adlı kullanıcı bir tane orta sınıf model olarak yukarıda saydığım modellerden birisini Almaya karar verdiğini varsayın o modellerden birisini alırsa kasma donma yapmadan bu kullanıcıya kaç yıl boyunca yeterli gelir oyun oynadığı zaman da ya Hafif şeyler oynayacağını varsayım ya da hiç oyun oynamayacağını varsayın mesela bu tür cihazlar gibi performansı olan cihazlarda 2 yıl ve üzeri zaman geçtiği zaman kasma donma olur mu deneyimli kişiler yorum yaparsa sevinirim Şimdi belki diyenler olur Yukarıdaki model cihazlar yeni sayılırlar çıkalı 2 sene olmamıştır bu konuda nasıl deneyimlerimizi aktaracağız Bunlardan önce çıkan orta sınıf modeller içinde aslında sayılıyor bu genel sorun Yukarıdaki cihazları örnek olarak verdim tecrübeli orta sınıf model kullananlar yorum yaparsa sevinirim yorum yapan kişilere Şimdiden teşekkür ediyorum.

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A53 ve a73 daha uzun sürer ben A53 e güveniyorum kolay kolay yavaşlamaz en kötü uzun sürmeden yavaşma ihtimali olan a24 ve a14 diğer modeller kolay kolay yavaşlamaz
Akay_34
Active Level 5
Galaxy A
5 yıla doğru yavaşlar
oEKn
Active Level 6
Galaxy A
A54 ve a73 en az 4 yıl gider diğerlerinden emin değilim
Turn
Active Level 5
Galaxy A
2 yıl a54 a73 te nispeten daha iyi işlemci var onlar da 3 yıl maksimum.
Galaxy A
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin Samsung a51 2.el aldım performansı iyi 4 yıl oldu çıkalı gayet iyi performans veriyor tabi ilk çıktığı yılda kullanma fırsatım yoktu belki ilk yılına göre hız farkı olabilir ama param yetmediği için deneyemedim.A51 de Sayfalar filan çok akıcı mesela opera Chrome da filan aşırı akıcı kayıyor tıklama hızı da çok iyi cihaz 4 yıl geçmesine rağmen güzel çalışıyor ve yaklaşık halen 100 mb ve üzeri yazma hızı,yaklaşık 250 ila 500 mb arası da okuma hızı aldım test edince
Galaxy A
Ayrıca a51 4.5 şebeke kalitesinden çok memnun kaldım turkcell kullanıyorum ancak onunla test edebildim.Lakin a20 ile bu kadar iyi değildi a51 in downland hızı daha yüksek
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ön bellek biriktirmezsen ve ısıtmazsan en az 7-8 yıl ama batarya için demiyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önbellik temizlikle uğraşmıyorum
Galaxy A
Batarya genelde kullanıma bağlı 3-5 yıl rahat gidiyor ama 3-5 yıl sonra mutlaka değişmek gerekebilir.Kardeş şimdi önbellek temizleyek ama yine birikiyor ayrıca cihaz o uygulamayı daha hızlı açıp işlem yapması için önbelleğe kaydediyor birazda normal diye düşünüyorum.Ha belki 3 ayda bir yapılabilir