cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Optimizayson.

(Topic created on: 09-30-2023 05:51 PM)
iq2802
Active Level 4
Options
Galaxy A

Beyler Çok **bleep** Oynadığım Yani Bu Oyun Yeni Güncelleme Geldi Artık ağırmı bilmiyorum.Eskiden kasmıyordu A137/F 4gb ram gx80 kasarmı Yani Cumhurbaşkanı Seçimlerinden Daha Önce Oynuyordum Kasarsa İndirmeyiyim.Dalga Geçmeden Cevap Verebilecek Varmı?

image

11 Comments
yunussemre1
Active Level 6
Galaxy A
Aga sen telefon kasacak diye paranoyak olmuşsun böyle oyunları boşver git Call of Duty mobile indir kendine sabit 60fps oyna bendede aynı cihaz var 1.5 senedir oynuyorum yağ gibi kasmiyor . Eğer açık dünya oyunu istiyorsan gta sa öneririm onuda sorunsuz oynuyordum eskiden
iq2802
Active Level 4
Galaxy A
Knk ben çok stok rom artık orijinal ondan kasıyor hani bu emmc varya ben a13 ü alalı 6 ay oldu ondan hergun rom attım cihaz garantisi devam ediyor ama ana kart değişmelik bir durum yok gibi emmc ana Karta bağlı ama işte:( he atmamin sebebi bu;(Screenshot_20230930_181816_Samsung Cloud.jpg
iq2802
Active Level 4
Galaxy A
Millet bir şey olmaz diyor Yeni Yazılım kurarsın geçer diyorlar uğraşma ana kart sıkıntı cihazında sorun yok diyorlar cihaz kasıyor cayır cayır 60 dan fazla romlar kurdum yok kasiyor:(
yunussemre1
Active Level 6
Galaxy A
Aga rom atmanın sebebi nedir niçin yapılıyor bu iş
iq2802
Active Level 4
Galaxy A
Telefondaki Yazılımsal Sorunlar Olduğu Zaman PC İle Yeni Orjinal Yazılım Kurmaya Rom Denir Ben Samsung Cloud Ban Yedim Denemedim Şey Kalmadi Saçma Sorunları İçin Servise Vermek İstemedim
100 Hard Reset
100 Fabrika Ayarları
100 Stock Rom
100 Müşteri Temsilcisi
100 Tel No Ve Gmail Değişikliği
100 Hata Raporu
100 Den Fazla Forumda Araştırdim Bunlar Dan Başka Denediğim Yok Varmi Oek Hatırlamıyorum Screenshot_20230930_181816_Samsung Cloud.jpg
yunussemre1
Active Level 6
Galaxy A
Keşke kendini rom atmak yerine servise verseydin
iq2802
Active Level 4
Galaxy A
Knk sen hangi mobil oyunları oynuyorsun?
yunussemre1
Active Level 6
Galaxy A
Cod mobile ve gta sa sorunsuz oynayabiliyorum ikisnide
iq2802
Active Level 4
Galaxy A
Knk cod mobilede adın ne?