Original topic:

Onu UI 6.0

(Topic created on: 01-27-2024 09:43 PM)
909 Views
Kayracglyn
Active Level 8
Options
Galaxy A
Sizinde One UI 6.0 güncelledikten sonra jarjınız daha hızlı gitmeye başladı mı?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sıfırlama gerçekten çözüm değil servis de değil servislerle çok uğraştım , samsung servisleri halen nokia 3310 çağında kalmış her teknisyen için demiyorum ama çalışanlarının çoğu çağa ayak uyduramıyor cihazı daha da bozabiliyorlar bu da başıma geldi benim ülkede liyakat ve gerçek bir eğitim olmadığından çok gerideyiz
irfann3
Active Level 7
Galaxy A
senin mesele bambaska usta 🙂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mesele insanımızı hep kandırmaları , teknolojinin t sine sahip değiliz robot süpürgeyi akıllı telefonu teknoloji sanıyorlar ve biri ortalığı temizliyor diğeri aksine kirletiyor aldığı en üst model telefonu oyun ve en çok sosyal medyada kullanıyor , biz hep boynu eğip telefona bakanlardanız , farklı ülkelerde de tam tersi kafası dik üretenler kısmındalar ...
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tiktokda saçma sapan hareketlerle para kazanan bir taraf , youtube de yine başka ülkelerin oyunlarını oynayıp para kazanan taraf bir de dolandırmanın en çok en kolay yapıldığı bir ülkedeyiz , çin malı derdik taklit falan aslında taklit de biz de sürekli tüketimde bizde , üretenin baltalandığı çalanın sırtının sıvazlandığı bir ülkedeyiz
0 Likes
Kayracglyn
Active Level 8
Galaxy A
İşe yaramaz bence
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet gitmeye başladı , ama 6.0 yayınlanmadan önce pilde önemli iyileşmeler olacak demişlerdi tam tersi oldu
Kayracglyn
Active Level 8
Galaxy A
Valla anlamadım bende
0 Likes
Kayracglyn
Active Level 8
Galaxy A
İlerki güncellemelerle düzeltirler heralde
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sanmam 5.1 bundan iyiydi ve 5.1 den daha iyi olacak diye tanıtıldı 6.0 optimasyon pil daha iyi olacak diye ama malesef satış politikası gereği her üst model çıktıkça cihazlarımız daha da çöp olacak
Kayracglyn
Active Level 8
Galaxy A
Sen ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda
0 Likes