cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Onu UI 6.0

(Topic created on: 01-27-2024 09:43 PM)
774 Views
Kayracglyn
Active Level 8
Options
Galaxy A
Sizinde One UI 6.0 güncelledikten sonra jarjınız daha hızlı gitmeye başladı mı?
33 Comments
Kayracglyn
Active Level 8
Galaxy A
Benim için fazla sorun deil sizi merak ettim
0 Likes
irfann3
Active Level 6
Galaxy A
One ui 6.1 gelmedi daha sanırım 6.0'dan bahsediyorsunuz
0 Likes
Kayracglyn
Active Level 8
Galaxy A
Yanlış yazmışım
0 Likes
irfann3
Active Level 6
Galaxy A
hemen hemen aynı şarjım eğer sizde bir sorun varsa ve geçmiyorsa verilerinizi yedekleyip sıfırlamanızı öneririm
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sıfırlama ile alakası yok bu işin , sürekli herkes aynı şeyi söylüyor klasik müşteri hizmetleri oyalama lafı bu , internet yavaş modemi yeniden başlat telefon çekmez yeniden başlat o olmaz bu olmaz hep sıfırla reset at , ülkemiz cahil , cahile söylenen de kelam aynı hep
irfann3
Active Level 6
Galaxy A
bu kadar gerilmenize yol açacak bir şey yazdığımı düşünmüyorum. öncelikle sinirinize hâkim olun sonra anlatmak istediğinizi yazın. selametle.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İrfan sinirlendiğim senin gibi birkaç kişi sen iyi kısaca yazmışsın kopyala yapıştır ile roman yazanlar var , kimse başka bir sorun olabilir demiyor , sizin yazdıklarınız da yardımcı olacak şeyler değil müşteri hizmetlerinde mi çalıştın ne yaptın benim gibi ben yapmadım ama yanımda aynı işi yapanlar arayan başımdan gitsinde ne olursa olsun aynı hikayeleri anlatıyordu ... sürekli herşeye yüzeysel bakıyor insanımız buna da alıştırıldı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sinirim de sana değil irfan bu konuda yanlış anlama
irfann3
Active Level 6
Galaxy A
sorun yok benim tek amacım yardımcı olmak. Önce bi sıfırlar düzelirse ne âlâ, düzelmezse servise yollar zaten başka çare yok...
0 Likes