Original topic:

One ui7 sakın yüklemeyin

(Topic created on: 08-03-2025 08:09 PM)
99 Views
galaxya100
Active Level 3
Options
Galaxy A

Çünkü telefonu çok zorluyor ve telefonunuz şarj süresi artıyor veya şarjı çok hızlı bitiyor

priv
Active Level 10
Galaxy A
Sakın yüklemeyin diyorsunuz ancak bu sorunlar genel değil. Sadece sizin deneyimleriniz. Belli ki başka bir durum var cihazınızda. Neden yüklemeyecekler anlamadım.
Galaxy A
Genel aslında pil konusunda bir sıkıntı var hocam bende de mesela bariz **bleep** var One UI 7 kullanırken aşırı kötü şekilde ekran süresi alıyordum 2 buçuk saat diyebilirim fakat One UI 6.1 geri döndüm bit değerim uyuştuğu için ve aynı ne kullanıyorsam uygulama ayarlar falan onları kullandım en az 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Bir sürü kişide de zaten pil sorunu mevcut güncellemeden sonra.
priv
Active Level 10
Galaxy A
Anladım.
A15yazılım
Active Level 6
Galaxy A
Ben A15 kullanıyorum ve telefonum One UI 7.0 sonrası gayet iyileşti ve gayet hızlandı. Zaten A15'e son gelen kararlılık güncellemesi telefonu gayet iyileştirdi. Bence yüklenebilir One UI 7 ile ilgili problem yok.
galaxya100
Active Level 3
Galaxy A
Bende a15 kullanıyorum hızlı şarj etmiyo bozuldu hızlı şarj. Hızlı şarj açık
A15yazılım
Active Level 6
Galaxy A
O zaman donanımsal sorun veya şarj aletinizde problem vardır hocam. Eğer donanımsal ise Samsung Yetkili servis ile iletişime geçmeniz daha iyi olur.😊
0 Likes
galaxya100
Active Level 3
Galaxy A
Geçtim fabrika ayarlarını sıfırlayın dedi
A15yazılım
Active Level 6
Galaxy A
Umarım yararlı olur sizin için hocam 😊
0 Likes
emirgozaydin
Active Level 3
Galaxy A
Son güncellemede ısınmayla pil çözülmüs
0 Likes
gorkembas
Active Level 1
Galaxy A
A15 lerde o sorun ben a56 kullanıyorum 1 hafta önce aldım çok memnunum batarya hakkında eğer performans modunu veya pil korumasını kapattıydanda olur 20W rahat şarj oluyor ve optimize etmemiş olabilirsin
0 Likes