Original topic:

One ui 8 a16 4g gelmeyecek mi

(Topic created on: 11-08-2025 11:26 AM)
328 Views
A16KullananEleman
Active Level 2
Options
Galaxy A

Bazı kişiler gelmeyeceğini söylüyor 6 yıl yazılım güncellemesi alacağını söylediler heilo g99 olduğu için güncelleme gelmezse bu tam bir para tuzağı olur 

15 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Alacak.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ya, bu "gelmeyecek" diyenler ne yaşıyor? CheckFirm’de güncelleme testlerinde açıkça One UI güncellemesi yazıyor. Eğer anlamını bilmiyorsanız, şöyle söyleyeyim: Bu cihaz yeni Android ve One Ui sürümünü alacak demektir. Yani kesin bir şekilde bu cihaz bu güncellemeyi alacak.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayrıca, A06 Helio G85 işlemcisiyle bu güncellemeyi alabiliyorsa, A16’nın G99 işlemcisiyle alamaması mümkün değil yani.
0 Likes
Galaxy A
A16 bile işlerimde yetersiz kalıyor
0 Likes
haklisin
Active Level 10
Galaxy A
One 6.1 den One Uı 7 ye geçince artmıştı ve hızlanmıştı. Güncelleme telefonu yavaşlatıyor diye birşey yok.
0 Likes
Galaxy A
Nasıl yok var Apple da bile bu böyle
0 Likes
haklisin
Active Level 10
Galaxy A
Yok, bazı sürümler yavaşlatabilir fakat her sürüm için genelleme yapılmaz. Örneğin Samsung cihazlarda One UI 6.1 den One uı 7 ye geçen çok cihazda hız artışı görürsün çünkü tüm eski kodlar silindi ve daha optimize yazıldı. Apple da örnek vermek gerekirse İphone 13 gibi cihazlardada İos 26 ile hız artışı çoğu kullanıcı yaşamış.
0 Likes
Galaxy A
Valla ben a54 de 5.1 de iken daha hızlı ve şarjı daha iyiy di 6 yapmadım ben direk 7 yaptım ama pişmanda oldum keşke daha uzun 5.1 kalsaydım
0 Likes
haklisin
Active Level 10
Galaxy A
Olabilir, belki de 6.1 de daha optimizeydi nerden bilebilirsiniz ki. Ayrıca dedigim gibi her cihazda ve sürümde olmaz.
0 Likes