cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One ui 7.0

(Topic created on: 07-30-2024 10:11 AM)
134 Views
tugur
Active Level 4
Options
Galaxy A
A25 cihazına (6 gb Ram olan modeline) one ui 7.0 kurmak ne kadar mantıklı olur??
8 Comments
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Daha 7.0 çıkmadı bile
tugur
Active Level 4
Galaxy A
Biliyorum, tahmin istedim
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Büyük bir sakınca Olacağını düşünmüyorum stabil versiyon geldiğinde zaten cihaza Uyumlu olacaktır, Yanlız Eğer ki One ui 6.1'den Memnunsan kardeşim, Fazla Önermem yapmanı.

Düşük seviye Cihazlarda Performan düşüşleri Olmakta, yazılımlar ağır olduklarından Kaynaklı.
0 Likes
tugur
Active Level 4
Galaxy A
Ram kullanımında bi sikinti olurmu önceki cihazin a11 di ( 2gb Ram ve android 12 vardi). Android 12 ile beraber kullanabileceğim Ram 400 mb civarıydi . Bunun gibi bir sikinti yaşarmiyim ?
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yani A25'de Bu Konu daha az Olur ama Güncellemeye Bağlı Bir şey aslında.

Eğer ki Optimize ve Ram Kullanımı Düşüren bir sistem olursa One ui 7.0'da Sorun Çıkmaz, ama Ram Kullanımı Doğrudan artarsa Cihaz İçin Sıkıntı Olacaktır.
tugur
Active Level 4
Galaxy A
Tamamdir teşekkürler🙂
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim ne demek kardeşim. 😊
Demek İstediğim Daha bu Konu için Çok erken bir zaman. Güncelleme Cihazlara Verildiğinde ortaya çıkacaktır ne kadar Optimize Ne kadar Ram Kullanımı artırıyor hatalar varmı Vb. O zaman Karar vermek daha Mantıklı olur senin için.
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Çıkmadan sonuç istemek saçma. One uı 7 biraz daha optimizasyon üzerine kurulu olacak s serisi için a2x serisi için fikrim yok. Ama sorun cıkartmaz cıkarsa zaten anlamı kalmaz
0 Likes