cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 6.1.1

(Topic created on: 08-27-2024 05:00 PM)
729 Views
ÇınarPoyrazCelal
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bildiğiniz gibi sammobile(dediklerinin yüzde 99 u doğru çıkıyor)one ui 6.1.1 alacak cihazların listesini çıkarmış ben de baktım siz de bakın diye gönderiyorum

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy A
Evet gemini ye sordum o da bir kısmı gelicek deniyor fotoğrafta da görebilirsiniz 1724767861600.jpg

View solution in context

26 Comments
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy A
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim, 6.1.1 ile ne gibi yeni özellikler gelicek Bı konuda herhangi bir fikrin var mı?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yasin bazı AI özellikleri deniyor ama detay verilmiyor
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy A
Hmm gelirse artık A54 de AI desteklemiş olucak bakalım hayırlısı olsun gelsin görelim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👍
Galaxy A
A serisine ai gelecek ve z foldlara gelen yeni ai özellikleri gelecek 🙂
isimsiz-
Active Level 6
Galaxy A
He gardaş yayını izlememiş gelmiş diyor kaynak nerde dediler kaçıncı dk dediler boş beleş sözler oturup adam akıllı yayını izleseydin eminim yayının varlığından bile haberin yoktur
0 Likes
Galaxy A
Kaynak soruyorum yayın diyorsun yayının kaçıncı dakikası diyorum cevap vermiyorsun?bak benim kaynağım var ispat ettim
0 Likes
isimsiz-
Active Level 6
Galaxy A
Lan ben 1 saatlik yayında sana nasıl dk atayım 1 ay önce izlediğim videounun neresinden sana dk atayım aç videoyu otur bilgisayarının başına baştan sona kadar izle hemde biraz bilgi sahibi ol herşeye hazır konmayın
0 Likes
Galaxy A
Arkadaşım ben yayını izlemedim ama arkadaşlarım izledi ve öyle birşey denilmedi zaten şimdi gittim modlara sordum gelecek mi diye bilmiyoruz dediler unpackede denilseydi öyle birşey gelmez derlerlerdi
0 Likes